Een fijn binnenmilieu met de horren van Unilux

Unilux

Nu het weer steeds beter wordt kiezen we er massaal voor om buiten te gaan zitten. We nemen plaats onder de overkapping en zetten ramen en deuren wagenwijd open. Dit laatste is van wezenlijk belang om zo ook binnenhuis een fijne leefomgeving te creëren. Het openzetten van de ramen en deuren zorgt er namelijk niet alleen voor dat de buitenruimte naar binnen treedt, maar het helpt ook bij een goede ventilatie. Voldoende frisse lucht bevordert namelijk de gezondheid van de bewoners of gebruikers van een ruimte. Helaas zorgt het er ook voor dat vervelende insecten binnen kunnen komen. Om dit te voorkomen zijn de horren van Unilux zeker het overwegen waard.  

Ramen, horren, Unilux

Een gunstig binnenmilieu 

Hoewel we nu meer tijd buiten doorbrengen is het een feit dat we de meeste tijd binnen besteden, daarom is het binnenmilieu zo ontzettend belangrijk. Een ongunstig binnenmilieu ontstaat door een combinatie van de gebouweigenschappen en slechte ventilatie. Het openzetten van de ramen en deuren is dan ook erg belangrijk. Zoals al is benoemd zorgen de horren van Unilux er dus voor dat kleine beestjes geen ingang naar binnen vinden, wat voor weer bevorderlijk is voor de leefomgeving. Het bedrijf ontwikkelt en produceert namelijk maatwerk horren, die te plaatsen zijn over ieder raam. Op deze manier kun je genieten van een gezonde lucht, terwijl de insecten buiten hun werk kunnen blijven doen.  

Ramen, horren, Unilux

Kwaliteit en maatwerk  

Al meer dan dertig jaar is Unilux een begrip op het gebied van horren en hordeuren. Het bedrijf heeft een eigen fabriek waar al hun producten geproduceerd worden. Op deze manier weten ze keer op keer de beste kwaliteit en maatwerk te leveren. Ook zorgt het voor een snelle levertijd. Bovendien kun je de horren aan laten meten en monteren door één van de Unilux specialisten, maar ze zijn ook eenvoudig zelf tegen de ramen te plaatsen. Zo kan het bedrijf al hun klanten op de juiste en gewenste manier helpen. Ze bieden dan ook voor ieder wat wils.   

Editor: Media Team

Datum: 08-06-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Unilux