Een gezinstuin met zwembad en jacuzzi  

Studio Linda Wester

In samenwerking met uitvoerend hovenier RUYG Tuinen heeft Linda Wester het tuinontwerp van deze landelijke gelegen vrijstaande woning gerealiseerd. De vrijstaande woning ligt aan de rand van een woonwijk in Poortugaal met uitzicht aan de achterzijde op het aangrenzende bos. Laat je inspireren door deze prachtige tuin.  

Zwembad en jacuzzi  

Een diepe tuin, met veel mogelijkheden. Dit gezin had een langgekoesterde wens: een zwembad in de tuin. Rondom het zwembad is ruimte om te loungen en te genieten van de tuin op diverse plekken. Zo is er in dit tuinontwerp een zitgedeelte gecreëerd met overkapping, maar ook een zitgedeelte met pergola. Rondom het zwembad zijn heerlijke loungebedden geplaatst. Achter de luxe pergola is nog ruimte voor een voetbalveldje en grote trampoline voor de kinderen.  

Groenblijvende struiken 

Om de tuin goed te laten aansluiten bij de landelijk moderne stijl van de woning wordt er gebruik gemaakt van kleigebakken klinkers in combinatie met moderne keramische tegels. Het geeft een warme, maar toch moderne uitstraling. De opdrachtgevers houden van veel groen en beplanting. Groenblijvende struiken vormen daarom een groene basis en eromheen heeft Linda Wester gewerkt met veel siergrassen en bloeiende vaste planten. Het resultaat is een prachtige combinatie van groen en aardse kleuren.  

Over Studio Linda Wester  

Studio Linda Wester ontwerpt tuinen met oog voor de omringende omgeving, de stijl van de woning en de persoonlijke smaak van de bewoner. Een tuin met veel groen, strakke lijnen die gecombineerd worden met organische vormen in een tijdloos design. Een goed tuinontwerp is een investering in de toekomst. Door de juiste keuze aan materialen, beplanting en indeling ontwerp je een tuin voor de lange termijn. Een tuin waarin je heerlijk met vrienden en familie samen komt, een plek waar de kinderen spelen en je op een luie zondag van de zon geniet. De tuin mag een verlengstuk zijn van de woning. 

Editor: Media Team

Datum: 03-06-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living