Een greeploze keuken voor een strak en modern eindresultaat

SmartDesign Keukenstudio

Een greeploze keuken is perfect voor iedereen die een naadloos totaalbeeld wil creëren. Dit houdt in dat de keukenfronten geen zichtbaar handvat hebben waarmee je de kast of lade opent. Dit zorgt ervoor dat jouw keuken een strak design krijgt en dat het geheel vooruitstrevend functioneel wordt. Een greeploze keuken vind je bij SmartDesign Keukenstudio. Zij hebben een uitgebreid assortiment en beschikken over de vakkennis die nodig is om jouw droomkeuken te verwezenlijken. We vertellen je graag meer over deze keukens en het bedrijf.  

Voordelen op een rij 

Wanneer je kiest voor een greeploze keuken ervaar je tal van praktische en esthetische voordelen. Een goed voorbeeld hiervan is het gegeven dat de fronten schoner blijven dan keukens met een greep en bovendien zijn ze eenvoudiger schoon te maken. Daarnaast kan een greep ervoor zorgen dat het geheel onrustig wordt, terwijl je bij een greeploze keuken zeker bent van een clean en strak uiterlijk. Ook lijkt de keuken optisch groter en is een greeploze keuken kindvriendelijker.  

De nieuwste technieken 

Een greeploze keuken beschikt vaak over de nieuwste technieken. Denk aan een soft-close techniek, waardoor kasten niet hard dichtvallen. Ook kun je kiezen uit verschillende bedieningsmogelijkheden zoals een kromgreep, een greep verwerkt als kastdeur, een mechanische toepassing of Nano techniek. Dit biedt veel mogelijkheden om te personaliseren hoewel dat in eerste instantie misschien niet zo leek. Je maakt het totaalbeeld helemaal compleet door keukenapparatuur ook greeploos uit te voeren, hierdoor wordt het einderesultaat pas echt adembenemend.

Bezoek SmartDesign Keukenstudio 

Wil je meer over de greeploze keuken weten of ben je op zoek naar meer inspiratie? Breng dan eens een bezoekje aan de website van SmartDesign Keukenstudio of ga bij hen langs. Hier kun je de greeploze keukens in het echt bewonderen. Daarnaast geven hun vakmensen je ook graag advies en informeren ze je over de mogelijkheden. Maak nu geheel vrijblijvend een afspraak.  

Editor: Media Team

Datum: 25-10-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living