Een grijs keukenblad in een neutrale keuken

Tuytelaers Natuursteen

Grijs is een erg neutrale en rustige kleur. Dit betekent dat alle kleuren die je hieraan toevoegt worden geneutraliseerd, waardoor het geheel erg rustig en kalm zal ogen. Grijs is dan ook een erg fijne, tijdloze basiskleur die het werkelijk in iedere ruimte van het huis goed doet. Daarnaast zorgt grijs ook voor een fijne ambiance. Daarom is deze kleur ook erg geliefd binnen de keukenbranche. Steeds vaker wordt gekozen voor een volledig grijze keuken, een grijs keukenblad of grijze accenten doormiddel van accessoires. Spreekt een grijs keukenblad je wel aan? Dan zijn deze werkbladen van Tuytelaers Natuursteen zeker het overwegen waard.

keukenblad - tuytelaers - the art of living

Robuust keukenblad

Allereerst laten we je graag kennis maken met het Iseo Gris Bush-Hammered keukenblad. Dit blad werd vervaardigd uit keramische steen. Deze steensoort is erg duurzaam, slijtvast en onderhoudsarm. Waardoor er erg lang van genoten kan worden. Daarnaast is het design van het keukenblad ook fantastisch. Het blad kent een bijzondere tekening waardoor iedere keuken er spraakmakend en robuust uit zal komen te zien.

Exclusief keukenblad

Een ander prachtig grijs keukenblad is de Storm Gris Polished. Deze naam staat ook meteen voor de kleur en de kenmerken van het blad. De lichtgrijze kleur weet vrijwel ieder keukenontwerp interessant te maken. Daarnaast draagt de marmerlook van het blad ook bij aan een luxe en exclusieve uitstraling. Ook dit blad werd gemaakt van keramiek.

keukenblad - tuytelaers - the art of living

Natuurlijke uitstraling

Daarnaast is het Turbine Grey keukenblad van Tuytelaers Natuursteen ook erg benoem waardig. Dit keukenblad werd gemaakt van composietsteen. Deze steensoort heeft een natuurlijke uitstraling, is veel krasbestendiger dan andere steensoorten en is ook nog erg hygiënisch. Dit maakt het materiaal perfect voor keukentoepassingen. Op de afbeelding zie je hoe deze steensoort zowel als keukenblad als spatwand werd toegepast, voor een mooi samenhangend geheel.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 19-08-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living