Een harmonieus en verfijnd ingericht appartement 

Céline Van Haaren Interiors

In Amsterdam-Zuid is een appartement volledig verbouwd naar het ontwerp van Céline van Haaren Interiors. Céline en haar team zorgden voor een zeer gerieflijk thuis met een rustgevende, verfijnde uitstraling. De stadse woning bestaat uit een verdieping met een keuken, eetgedeelte, woonkamer en werkkamer. Op de tweede verdieping is een loftachtige sfeer gecreëerd, die versterkt wordt door de open ruimte waarin het slaapvertrek, de badkamer en walk-in-closet zich bevinden. 


Interieur

Renovatie, verfijnd, Céline Van Haaren Interiors, The Art of Living

Alle leveranciers van het interieur

Houten vloer

Palmparket

Warm aards interieur 
Céline: “We hebben een interieur gerealiseerd met warme, aardse tinten met beige als basis en zwart als stoer accent. Er is gekozen voor natuurlijke materialen zoals staal, geborsteld messing, natuursteen en hout. Er is een rustige, tijdloze sfeer gerealiseerd. Door te werken met stoffen van verschillende materialen en structuren hebben we extra karakter toegevoegd. Ik heb alles zelf op maat ontworpen en laten maken, zo ook de haard. Alle materialen, kleuren en meubels sluiten op elkaar aan en zorgen zo voor een rustig interieur.” 


Leefruimte

Renovatie, verfijnd, Céline Van Haaren Interiors, The Art of Living

Alle leveranciers van de leefruimte

Wandafwerking

Urban Creative
Renovatie, verfijnd, Céline Van Haaren Interiors, The Art of Living

Gashaard als middelpunt 
De gashaard is het prachtige middelpunt van de zithoek met een uitnodigende loungebank. De zithoek staat op een podium dat daardoor op een natuurlijke wijze de grens markeert tussen het privégedeelte ten opzichte van de keuken met bar en het eetgedeelte waarin vrienden en familie worden ontvangen. De elegante keuken die Céline ontwierp, vormt optisch een mooi geheel met het plafond, uitgerust met balken in dezelfde lichte tint als de kastfronten. Het werkblad is van een schitterend travertin met een warme uitstraling. De verlichtingsspots aan het plafond zijn van zwart staal, passend bij het zwarte eikenhout van onder meer de salon- en eettafel. Voorbij het kookeiland en het bargedeelte met barkrukken staat een eettafel met stoelen en een hoekbank bij het raam, waardoor optimaal gebruik is gemaakt van de ruimte en het daglicht. 


Slaapruimte

Renovatie, verfijnd, Céline Van Haaren Interiors, The Art of Living

Alle leveranciers van de slaapruimte

Wanden

Urban Creative

Zachte luxe 
De trap en de bovenverdieping hebben een zachte vloerbedekking, in tegenstelling tot de eerste verdieping met de houten parketvloer in Hongaarse punt. In de slaapkamer is het hoofdbord in een boucléstof uitgevoerd, net als de stoelen in de eetkamer en de kussens van de eetbank. De fraaie walk-in-closet is hetzelfde uitgevoerd als de keukenkasten. De en-suitebadkamer heeft wanden en een vloer in een grijsbeige microcement. De kranen van geborsteld messing, het wastafelmeubel van hetzelfde type travertin als in de keuken en de uitgesproken armaturen vormen ten slotte de kers op de sowieso al mooie taart. 

Editor: Media Team

Datum: 23-01-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Sanne Bender

Fotografie: Jurrit van der Waal