Een heater om langer te genieten van het buitenleven

Bromic Heating

Gewoonlijk vertoeven we maar een paar maanden per jaar in de tuin, op het terras, onder de overkapping of op ons balkon. Het is simpelweg te koud buiten. Met de aanschaf van één of meer Bromic heaters kan deze periode met minstens 3 of 4 maanden of het hele jaar verlengd worden. Bromic heeft voor iedere buitenruimte de beste oplossing, omdat deze producent van heaters een unieke technologie heeft ontwikkeld -“Bromic Smart Heat TM – die vergelijkbaar is met de warmte van de zon. Om de ideale oplossing te kunnen bieden, moet er altijd gekeken worden naar de wensen van de gebruiker maar ook naar de eigenschappen van de ruimte. De engineers van Bromic ontvangen dan ook graag een tekening en/of foto’s van de buitenruimte, om gratis een “heat-plan” te maken.

Heater, terrasverwarming, The Art of Living

Draagbare gasverwarming

Wanneer je niet over een vaste gasaansluiting beschikt, of wanneer je de heater niet op een vaste plaats wil installeren, is de mobiele gasheater van Bromic de perfecte oplossing.

Heater, verwarming, The Art of Living

Elektrische Smart-Heat Terrasverwarmers

De Elektrische Smart-HeatTM Terrasverwarmers van Bromic Healing maken gebruik van een gepatendeerde stralings- en verwarmingstechnologie. De heaters bootsen de warmte na zoals we dit gewend zijn van de zon, zonder licht uit te stralen. De Smart-HeatTM Terrasverwarmers kunnen ingezet worden in zowel open als afgesloten ruimtes. Ze bieden altijd een optimaal warmtecomfort, door de warmteregeling met afstandbediening. De heater kan op verschillende manieren gemonteerd worden. Zo kan je ervoor kiezen om hem aan het plafond of de muur vast te maken, maar je kunt er ook voor kiezen om de heater in te bouwen.

Heater, verwarming, The Art of Living

Gasstralers

De vast-geïnstalleerde heaters van Bromic Heating hebben dezelfde uitmuntende warmteprestaties als de overige Bromic heaters. Deze heaters kunnen ook zowel aan het plafond als aan de muur bevestigd worden en met een afstandbediening aan en uitgeschakeld worden. Gasheaters kunnen echter niet in het plafond worden ingebouwd. Er zijn veel voordelen aan het hebben van een een gas­verwarming. Naast lagere kosten per uur hebben de Bromic Platinum gas-heaters het hoogste rendement en de hoogste windbestendigheid. Een gasheater is daarom een goede optie voor grote of hoge ruimtes en terrassen.Alle heaters van Bromic Heating kunnen worden uitgerust met verschillende extra’s voor comfort en gebruiksgemak, zoals bijvoorbeeld een afstandsbediening.

Heater, verwarming, The Art of Living

Editor: Celine Jacobs

Datum: 03-08-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Bromic Heating