Een heerlijk terras met de betonoplossingen van Ebema

Ebema Stone & Style

Vaak wordt gezegd dat de keuken het hart van het huis vormt, maar hoe zit dit dan met betrekking tot de tuin? Een heerlijk terras is uitgelezen plek om jaardoor te genieten van het buitenleven. En omdat dit zo is, mag je best wel wat aandacht aan een mooi en sfeervol terras besteden. Zorg er bijvoorbeeld voor dat hij volledig opgaat in de tuin en hier echt onderdeel van uitmaakt. Dit doe je alleen door naar het terras te kijken alsof het een volwaardige leefruimte is. Om een terras met een uitnodigend karakter te creëren is het van belang om te beginnen met de ‘vloer’. Dit bepaalt voor een groot gedeelte de uiteindelijke uitstraling van jouw buitenruimte. De betonnen tegels van Ebema zijn ook absoluut het overwegen waard.  

Terras, tuinontwerp, Ebema, The Art Of Living

Grootformaat betontegels  

De betontegels van Ebema verschillen allemaal van elkaar en het assortiment is erg groot. Het is dan ook van belang dat je bewust nadenkt over de keuze van een mooie terrasvloer. Om ervoor te zorgen dat jouw terras er optisch groter uit komt te zien, zou je kunnen kiezen voor het XL-gamma van Ebema. Dit zijn twee collecties grootformaat betonnen tegels die van grootse invloed zijn op de overall look van de buitenruimte. De royale tegels zorgen ervoor dat er minder voegen zichtbaar zijn en een mooi infinity-gevoel gecreëerd wordt. 

Meer betonoplossingen 

Naast betonnen tegels beschikt Ebema over nog veel meer andere producten die een verrijking van jouw terras zouden kunnen zijn. Denk aan meubelstukken van beton, die als ankerpunt kunnen dienen en waarmee je direct een eyecatcher aan jouw buitenruimte toevoegt. Ga daarnaast voor groenaccenten en plaats een aantal mooie plantenbakken van beton. Hierdoor wordt het geheel niet alleen strak en stijlvol, maar ook natuurrijk. Kortom, de mogelijkheden met beton zijn eindeloos. Wil je meer product specifieke informatie krijgen of ben je benieuwd naar het veelzijdige assortiment, bezoek dan ook eens de showroom van Ebema.  

Op zoek naar alles wat je moet weten over buitentegels? Klik dan hier!

Editor: Media Team

Datum: 06-03-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Ebema