Een heerlijke serre ter verrijking van het souterrain

Busscher Serrebouw

Wanneer je besloten hebt een fijne serre te plaatsen dan ben je er nog niet. Er is zo ontzettend veel mogelijk op het gebied van ontwerp en materiaal, dat voor de realisatie een goed doordacht plan moet staan. Daarom levert Busscher Serrebouw keer op keer maatwerk. De serre van deze vrijstaande woning is daar het ultieme voorbeeld van. De benedenverdieping van de woning ligt lager dan de tuin, waardoor schitterende glazen puien in een souterrain zijn geplaatst. Hierdoor genieten de bewoners toch van royaal daglicht en alle andere voordelen die de serre biedt.  

Meer daglicht 

Doordat de benedenverdieping lager ligt, schijnt de zon later op de dag pas naar binnen. De woning was hierdoor ongewenst donker. Met de wens meer daglicht de woning binnen te laten stromen gingen de bewoners naar de showroom van Busscher Serrebouw. Hier voelden zij zich begrepen en werden zij enthousiast van de plannen die het bedrijf voor hen had geformuleerd. Hun woonwens ging dan ook in vervulling door een lichtstraat te plaatsen en glazen puien rondom de serre te realiseren. Het heeft ervoor gezorgd dat het souterrain veel lichter geworden is.  

Een veelzijdige ruimte 

Door deze veranderingen kunnen de bewoners nu iedere dag genieten van het daglicht dat het souterrain instroomt. Ze brengen er dan ook graag veel tijd voor en hebben de ruimte ingericht voor verschillende doeleinden. Het is bijvoorbeeld een aangename plek om gasten te ontvangen, maar ook om te werken of om plaats te nemen met een goed boek.  

Meer over Busscher Serrebouw 

Busscher Serrebouw plaatst hoogwaardige geïsoleerde vouwwanden, minimalistische (schuif)puien, lichtstraten en oranjerieën in heel Nederland. Bovendien staan zij bekend om hun goede service en begeleiding tijdens het gehele bouwproces. Hierdoor weten zij keer op keer maatwerk te leveren dat volledig aansluit bij de wensen van hun klanten. Het is voor velen van hen dan ook erg aangenaam om met het bedrijf samen te werken.  

Editor: Media Team

Datum: 29-06-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Busscher Serrebouw