Een heerlijke tuin met buitenzwembad en luxe terrasverwarming

Heatstrip

Wanneer een prachtige villa ontworpen wordt is het totaalplaatje pas helemaal compleet als de buitenruimte aansluit bij het exterieur en het design van de woning. Tijdens het ontwerpen van deze villa werd hier dan ook grondig over nagedacht. Daarom zijn de prachtige tuin, de overkapping en het buitenzwembad echt onderdeel geworden van een compleet totaalconcept. Het is dan ook niet vreemd dat de bewoners optimaal gebruik willen maken van de buitenruimte, die dient als het verlengde van het huis. Dat is dan ook de reden dat zij kozen voor de terrasverwarmers van Heatstrip.  

Doordacht tuinontwerp 

De kleuren, materialen en lijnen van het exterieur werden doorgetrokken in de tuin, hierdoor wordt de buitenruimte optimaal benut en zijn er verschillende plekken waar je heerlijk kunt zitten. Zo ook onder de overkapping. Hier werd een luxe lounge set geplaatst en er werd ruimte gecreëerd voor nog meer groen. De houten vloer loopt subtiel door in de omlijsting van het buitenzwembad, waardoor alle elementen van de tuin in elkaar overvloeien.  

De terrasverwarmers 

Onder de overkapping kun je heerlijk droog zitten, maar om ervoor te zorgen dat het ook op koudere zomerdagen een fijne plek blijft werd de terrasverwarming van Heatstrip geïnstalleerd. Op een eerste oogopslag zie je de verwarmers niet zitten, maar wanneer je beter kijkt zal je zien dat ze in het plafond werden verwerkt. Hierdoor nemen ze weinig ruimte in beslag en gaan ze op in het ontwerp. De terrasverwarmers weten geleidelijk te verwarmen, waardoor de warmte goed onder de overkapping zal blijven hangen. Onder de overkapping is het daardoor heerlijk vertoeven.  

Energiezuinig verwarmen 

De innovatieve terrasverwarmers van Heatstrip zien er niet alleen fantastisch uit, maar zijn ook enorm duurzaam. Doordat de verwarmers een hoge output hebben is het terras binnen de kortste keren op een energiezuinige manier verwarmd. Dit biedt optimaal comfort en het laat je genieten van de buitenruimte, ook als het geen weer is om een duik in het buitenzwembad te nemen.  

Editor: Media team

Datum: 01-10-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Heatstrip