Een hotel chique bovenwoning

The Grand Interior

Dat ook een bovenwoning omgetoverd kan worden tot een chic paleisje, bewijzen de interieurdesigners van The Grand Interior met dit prachtige project. In de Lomanstraat in Amsterdam moderniseerden ze een bovenwoning in een karakteristiek pand tot een heerlijk thuis met luxe inbouwkasten en meubilair van The Grand Interior.

Bovenwoning, wit interieur, marmer, zithoek, the art of living

Woonkamer met contrast

Deze Amsterdamse bovenwoning bevindt zich op de derde verdieping. Doormiddel van de hal met een eigen trap kom je binnen in de woonkamer. The Grand Interior heeft de woonkamer een warme, zachte en moderne uitstraling gegeven door te werken met contrast. Dit contrast van het zwarte tapijt, maar ook de gietijzeren deuren, geeft dynamiek aan de ruimte, zeker in combinatie met de zachtere materialen. Zo is de vloer voorzien van een rustige visgraat en is er voor een heerlijke comfortabele bank van The Grand Interior gekozen in een neutrale off-white tint.

Inbouwkasten in de bovenwoning

In een bovenwoning is het essentieel om voldoende opbergruimte te hebben. Inbouwkasten zijn daarom een geweldige uitkomst, ook omdat de woning zo veel rustiger oogt. Voor deze woning zijn custom-made inbouwkasten gemaakt, zodat ze precies passen op plekken in de woning waar opbergruimte nodig is. Een voorbeeld daarvan is de haard in de woonkamer waar een meubel omheen is geplaatst. In de slaapkamer is gekozen voor een multifunctionele inbouwkast. Een van de kasten is namelijk voorzien van een uitklapbaar tweepersoonsbed. Handig voor als er logés komen, waarna het bed weer tot kast kan worden verbouwd. 

Bovenwoning, wit interieur, marmer, zithoek, the art of living

Marmer in de badkamer

De bovenwoning is ook van luxe voorzien in de keuken en badkamer. De witte marmeren look werd er namelijk compleet doorgetrokken. Zo is het keukenblad van marmer, maar ook de tegels en de wasbakken in de badkamer zijn van Dekton. Het huis is zo van alle gemakken voorzien en de kamers lopen bijna naadloos in elkaar over, doordat de The Grand Interior overal de zwarte en witte tinten terug laat komen. Zo wordt het geheel erg hotel chic.

Editor: Media team

Datum: 04-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: The Grand Interior