Een huis dat klaar is voor de toekomst

Steeds meer huizen worden klaargestoomd voor de toekomst. Denk hierbij aan elektrische apparatuur en domotica. Veel mensen hebben al een slimme speaker in huis of slimme lampen die je met een app op je telefoon kan bedienen. Veel “slimme” apparaten zijn nog niet bekend. Of mensen zien door de bomen het bos niet meer. Daarom wordt er in dit artikel uitgelegd welke slimme apparaten niet mogen ontbreken in het huis van de toekomst!

Slimme raamdecoratie

Een belangrijk punt voor een slim huis is slimme raamdecoratie. Slimme raamdecoratie heet niet voor niks “slim”. Deze soort raamdecoratie is zo slim dat je het kan koppelen met veel apparaten in je huis. Ook kan je slimme raamdecoratie bedienen via een app op je telefoon. Je hoeft dus nooit meer opzoek naar die ene afstandsbediening die altijd kwijt is. Op de app kan je verschillende dingen instellen.  Namelijk de stand van de raamdecoratie in je huis, maar ook een bepaald tijdschema waardoor jij nooit meer achter je raamdecoratie aan hoeft! Je stelt bijvoorbeeld in dat de gordijnen om 8 uur in de ochtend opengaan en om 8 uur in de avond weer dicht, Zo kan jij lekker wakker worden van het zonnetje in je gezicht en je hoeft in de avond ook nooit meer van de bank af om de gordijnen dicht te doen. Je hebt meer mogelijkheden als je het hebt over het besturen van slimme raamdecoratie. Je kan slimme raamdecoratie namelijk ook besturen zonder je handen! Echt waar? Ja echt! Slimme raamdecoratie kan je namelijk verbinden aan je slimme speaker in huis. Vervolgens kan je een verzoek doorgeven aan je speaker en deze stuurt het zo door naar je slimme rolgordijnen, jaloezieën of andere elektrische raamdecoratie! Zo kan jij zelfs tijdens het koken gemakkelijk de raamdecoratie bedienen.

Slimme speaker

We hebben het er net al even kort over gehad. Maar een elektrische speaker is bijna onmisbaar als jij wil starten aan het huis van de toekomst, met deze elektrische speaker kan jij namelijk veel dingen met je stem bedienen, niet alleen de gordijnen en de lampen maar ook de thermostaat is nu eenvoudig te bedienen met je stem. Het is dus een ultieme must als het voor jezelf zo eenvoudig mogelijk wil maken!

Slimme verlichting

Slimme verlichting is iets waar veel mensen mee starten als het gaat over een slim huis. Slimme lampen zijn namelijk eenvoudig te bedienen en te instaleren. Je draait ze gewoon in je huidige lampenkap, installeert de bijbehorende app en voilà! Een kind kan de was doen. Omdat deze lampen eenvoudig te installeren zijn en omdat ze niet heel prijzig zijn is het een mooie optie om je smarthome mee vorm te geven

Ben je benieuwd geworden naar de verdere voordelen van slimme raamdecoratie? Kijk dan op Smartblinds.nl. Het aanbod bestaat uit elektrische duo rolgordijnen, jaloezieën, plisségordijnen en rolgordijnen. Allen te bedienen met je Apple Home

 

____

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ook eens de andere blogs!


The Art of Living Online | Online redactie


The Art of Living Online is het inspiratie platform op het gebied van exclusief wonen & lifestyle. Op het online platform delen we trends op het gebied van wonen & interieur, nemen we je mee naar exclusieve events en laten we je de nieuwste hotspots zien waar jij als lezer optimaal van kan genieten.