Lift, Aesy liften, huislift, The Art of Living

  • Aesy Liften
  • Mercurion 30
  • 6903 PZ  Zevenaar

Een huislift verbindt | Aesy Liften

Een huislift is een fantastische manier om waarde en comfort toe te voegen aan jouw droomhuis. Bij Aesy Liften geloven ze dat een huislift meer  is  dan een middel om jezelf van de ene naar de andere verdieping te verplaatsen. Zij bieden dan ook de mogelijkheid om een lift volledig naar wens te  personaliseren die comfort, design en waarde aan jouw woning toevoegt.  

Lift, Aesy liften, huislift, The Art of Living

Een huislift is een musthave

In een eerder artikel gaven ze 3 redenen waarom een huislift een musthave is. Een huislift van Aesy Liften is allesbehalve standaard, een verlengstuk van jouw leefstijl en woning en heeft een uniek ergonomisch design. Graag delen ze dit project waar ze trots op zijn, omdat in deze woning de eerdergenoemde redenen prachtig samenkomen.

Bestaande woning

Dit specifieke project betrof een bestaande woning zonder lift. Doordat er destijds nooit rekening is gehouden met het plaatsen van een lift, was er geen voor de hand liggende locatie in het pand. In deze woning leven meerdere generaties samen. De oudste persoon is 90 jaar oud en de jongste is 6 jaar en niet iedereen is even goed ter been. De woning beslaat meerdere verdiepingen, waardoor het lastig is voor alle bewoners om deze verdiepingen op een veilige en comfortabele manier te bereiken.

Vraag en oplossing

De eigenaar van de woning stelde de vraag om mee te denken over een passende oplossing voor een lift in huis. Hij wilde advies over de beste locatie in huis om de lift te plaatsen en over het type lift. Het mooie van Aesy Liften is dat alle liften perfect kunnen worden geplaatst in zowel bestaande als nieuwbouwwoningen. Voor deze prachtige oplossing is gekozen voor een A-4000 huislift.

Glas voor veilig gevoel

Als locatie voor de lift is gekozen deze in het midden van het trappengat te plaatsen, zodat er zo min mogelijk in de woning verbouwd hoefde te worden. Een fijne bijkomstigheid van deze plek is dat de bewoners kunnen genieten van het zicht op hun prachtige huis wanneer ze in de lift staan. Doordat de lift is uitgevoerd met veel glas, voelen de bewoners zich veilig wanneer ze in de lift staan. Dit geldt ook voor de allerkleinsten, want zij kunnen hun familieleden blijven zien vanuit de lift.

Meer weten?

Overweeg je om te investeren in een huislift? Vul in het contactformulier via deze link jouw gegevens in en Aesy Liften neemt contact met je op.

Tekst: redactie The Art of Living
Fotografie: Aesy Liften 

___

Aesy Liften

___

Meer projecten bekijken van Aesy Liften?