Een huislift voor een toekomstbestendige woning

Viking liften

Er zijn veel lange termijn investeringen die je door de jaren heen aan je woning zal moeten, of wil, laten doen. Vaak zijn dit investeringen die op dat moment nodig zijn of waar jij op dat moment het nut van inziet. Maar denk je ook wel eens na over projecten die wellicht in de toekomst handig zouden zijn en ervoor zorgen dat jouw woning toekomstbestendig is. De Viking lift van Viking liften is hier een mooi voorbeeld van. Deze lift zorgt ervoor dat je langer in je woning kan blijven wonen en nog belangrijker, dat je kan blijven spreken over optimaal wooncomfort.  

Lift, Viking liften, huislift, The Art of Living

Lift design 

De lift van Viking liften maakt het dus mogelijk om op oudere dag nog steeds makkelijk gebruik te kunnen blijven maken van alle verdiepingen. Maar naast dat deze liften uitblinken in functionaliteit, zijn zij ook nog leverbaar in verschillende strakke designs. Hierdoor is het mogelijk om het design van de lift aan te laten sluiten bij jouw wens, zodat de lift niet stoort bij de rest van het interieur. Er wordt dus maatwerk geleverd. De keuze van materialen, afwerking, kleuren en glas zijn zelf uit te kiezen, waarna de lift geïnstalleerd zal worden.  

Plaatsing  

Om een huislift te kunnen instaleren zal ook goed gekeken moeten worden naar waar de lift ook daadwerkelijk geplaatst kan worden. Niet iedere plek in de woning zal even geschikt zijn, ofwel omdat het niet praktisch is of omdat het niet past binnen het interieur. Mocht er een plek uitgekozen zijn dan worden de liften in zelfdragende schachten geplaatst en kun je er al snel gebruik van maken. 

Meer over Viking liften 

Viking liften heeft al jarenlange ervaring met het plaatsen van liften. Zij vinden het dan ook belangrijk dat veel mogelijk is en dat er altijd gekeken wordt naar nieuwe oplossingen om maatwerk te kunnen leveren. Toch moet de installatie eenvoudig gaan en soepel verlopen. Daarom werken zij nauw samen met architecten en bouwbedrijven om zo voor jou een prachtig toekomstbestendig huis te creëren.  

Editor: Media team

Datum: 30-11-2021

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Lena Strick

Fotografie: Viking liften