Een klein zwembad en toch een volwaardige zwembadbeleving

Starline

Iedereen zou wel een zwembad in de tuin willen om op heerlijke zomerdagen een verkoelende duik te kunnen nemen. Toch lijkt dit alleen weggelegd voor mensen met een grote tuin en dus voldoende ruimte. Maar niets is minder waar want Starline ontwikkelde een fantastisch klein zwembad dat geschikt is voor in iedere tuin. Starline is van mening dat wellness voor iedereen is en dat het niet uit moet maken of je in een riante villa woont te midden van het groen of dat je in een stad woont op een wat kleiner perceel. Het City Line zwembad van Starline versterkt deze mening.

Klein zwembad, Wellness, The Art Of Living

Volwaardige zwembadbeleving 

Met de City Line heb je een volwaardige zwembadbeleving, zelfs bij een compact oppervlak. De serie bestaat uit twee modellen in verschillende maten en met verschillende mogelijkheden. Het ene kleine zwembad is een rechthoekig model waarbij je kunt kiezen voor verscheidene looptrappen. Het andere model heeft dezelfde vorm maar daar werd een halvemaan trap bij geïntegreerd. Daarnaast zijn beide modellen ook te verkrijgen met of zonder nis voor een Roldeck zwembadafdekking. De City Line is erg familievriendelijk doordat de veiligheidsrand het kleine zwembad extra ondersteund als hij gesloten is. Ook heeft hij een sta-rand langs de wanden zodat de kinderen eenvoudig rustpauzes in kunnen lassen.  

Zomerparadijs 

De City Line van Starline is de perfect om in de zomermaanden verkoeling op te zoeken. Even ontspannen na een drukke werkdag of met vrienden hangen aan de zwembadrand, het kan allemaal. Het zwembad geeft de tuin een luxe uitstraling en wordt zo een waar zomerparadijs. Een ander voordeel is dat alle zwembaden van Starline bestaan uit één stuk waardoor ze eenvoudig te plaatsen zijn. Daarnaast krijgen de zwembaden een in-house waterbehandeling en een zwembadafdekking. Hierdoor je kunt rekenen op de beste kwaliteit. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Dan helpt het professionele dealernetwerk van Starline je graag verder op weg.  

Editor: Media team

Datum: 05-05-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Starline