Een klein zwembad: klein, maar zeker heel fijn!

Starline

Droom je van een zwembad in de tuin, maar ben je bang dat je tuin er te klein voor is. Niet nodig! Starline heeft volwaardige, kleine zwembaden in het assortiment die passen in vrijwel iedere tuin. Ook de kleine zwembaden hebben de kwaliteit en luxe die je van Starline mag verwachten. Hieronder zetten wij met liefde de argumenten uiteen om te kiezen voor een klein zwembad. 

zwembad, zwembad in stadstuin, Klein zwembad, Starline, The Art of Living

#1 Een klein zwembad past in iedere tuin, zelfs de kleinere stadstuin  

Voor een zwembad in de tuin hoef je niet per se een grote tuin te hebben. Het kleinste zwembad van Starline heeft afmetingen van 2,5 bij 4,5 meter. Een klein zwembad is uiteraard ook geschikt voor een grotere tuin. Als je niet wil dat het zwembad veel plaats in beslag neemt, is een klein zwembad de ideale oplossing.  

#2 Een klein zwembad is een heerlijk dompelbad voor verkoeling  

Een klein zwembad is de oplossing voor heerlijke verkoeling op een zomerse dag. Alleen met de voeten in het water dobberen of een verfrissende sprong in het water nemen – je koelt gegarandeerd af op een warme dag.  

#3 Ook een klein zwembad kan bijdragen aan een actieve levensstijl  

Wil je een zwembad om een actieve levensstijl te krijgen of behouden? Daar heb je niet per se een groot zwembad voor nodig. Ook in een klein zwembad van Starline kan je baantjes zwemmen. Hoe het werkt? Het is mogelijk om Starline Endless Swimming te installeren in hun kleine zwembaden. Deze machine geeft een krachtige stroming waardoor je een stevige work out kunt doen in jouw kleine zwembad. Vraag de specialisten naar de mogelijkheden van Starline Endless Swimming in een klein zwembad.  

Klein zwembad, Starline, The Art of Living

De Urban Active van Starline   

De Urban Active van Starline is speciaal ontworpen om een Starline Endless Swimming te plaatsen. Ideaal voor de sportieve zwemmers. Doe je het liever wat rustiger aan? Dan is de Urban Active voorzien van ingebouwde zitplaatsen om te relaxen, te recreëren en te verkoelen. Met haar compacte afmetingen past dit zwembad perfect in de kleinere stadstuin.  

Inmiddels overtuigd van een klein zwembad in jouw tuin? Neem contact op met Starline voor de mogelijkheden.   

Editor: Media team

Datum: 25-11-2021

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Marlou Peters – Overkamp

Fotografie: Starline