inductiefornuis, sub-zero wolf, koken, inductie

  • Alluance Group BV
  • Postbus 100
  • 8280 AC Genemuiden

Een kwalitatief inductiefornuis | Sub-Zero Wolf

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een inductiefornuis, en dat is niet zo gek. Koken op een inductiefornuis is duurzaam en dat is waar we met z’n allen naartoe willen. Daarnaast is het design van een inductiefornuis modern en strak én gemakkelijk schoon te houden. Met een volledig nieuwe productielijn inductiefornuizen tilt Wolf koken op inductie naar een hoger niveau. Strakke lijnen, krasbestendig keramisch glas, modern design en premium kwaliteit.

inductiefornuis, sub-zero wolf, koken, inductie

Eenvoudige bediening

In het strak afgewerkte design mag een digitale bediening met een interactief kleuren touchscreen niet ontbreken. Het regelen van de temperatuur is vrij eenvoudig en reageert 40% sneller dan gas- of elektrische fornuizen. Daarnaast blijft de temperatuur consistent rond de gewenste temperatuur, dit zorgt iedere keer weer voor de perfecte bereiding van de maaltijden.

inductiefornuis, sub-zero wolf, koken, inductie

Eindeloos veel mogelijkheden

Ervaar de luxe van Wolf met de diverse technische extra’s. De True Simmer sudderstand, smeltstand en droogkookbeveiliging zorgen iedere keer weer voor de perfecte maaltijd. Dit allemaal verpakt in het moderne design van de nieuwe fornuizen. Dankzij het gladde oppervlak is het inductiefornuis ook eenvoudig en snel schoon te maken. Beschikbaar in twee maten, 76 centimeter en 91 centimeter, past deze alleskunner in iedere luxe keuken.

inductiefornuis, sub-zero wolf, koken, inductie

Heteluchtoven

Het inductiefornuis heeft een Dual VertiCross™ heteluchtoven met maar liefst tien kookinstellingen en een temperatuurbereik van 30 tot 290 graden Celsius. De slimme technologie verdeelt de lucht gelijkmatig, voor een constante temperatuur in de gehele oven. Met drie ovenrekken is de oven geschikt om meerdere gerechten tegelijk te bereiden. Zelfs het schoonmaken van de oven gebeurt probleemloos met de zelfreinigende functie.

 

TekstRedactie The Art of Living
Fotografie: Sub-Zero Wolf

____

____

Meer projecten van Sub-Zero Wolf bekijken?