• De Paal Parket
  • Duinweg 20
  • 5482 VR | Schijndel

Een lijnenspel creëren met een houten vloer | De Paal Parket

Een oase van rust, ruimte en luxe. Gevormd door bijzondere contrasten, een strak lijnenspel en het gebruik van natuurlijke en rijke materialen. Dat is de omschrijving in een notendop voor het schitterende appartement, gelegen aan de Nederlandse kust. Met zijn ontwerptalenten en het feilloze gevoel voor stijl heeft interieurarchitect Thomas de Gier de ideale woonomgeving gecreëerd. Het interieur straalt warmte en ontspanning uit en is een vertaling van het sfeervolle kustgebied en de wensen van de opdrachtgever. Dit komt mede door de prachtige houten vloer van De Paal Parket die door de gehele woning terug te vinden is en waarbij gebruik is gemaakt van contrasterende kleuren in de houten vloer.

Lijnenspel

Bij binnenkomst in dit bijzondere appartement waan je je direct in een andere wereld. Een wereld waarin rust, ruimte en ontspanning hand en hand gaan met het gevoel van ruimte en warmte. Hierbij stond het vertalen van de rust en sfeer van de omgeving in het interieur centraal. Het appartement herkent zoals gezegd een strak lijnenspel. Hierdoor wordt de ruimtelijkheid van het riante appartement benadrukt. De hal bij binnenkomst is vormgegeven in één zichtlijn, waardoor er een lange doorkijk is van de entree naar het buitenterras. Deze zichtlijn is visueel doorgetrokken in de houten vloer waardoor het lijnenspel extra benadrukt wordt. De donkerkleurige vloer contrasteert met de lichte kleuren van de overige houten vloer.

Woonkamer

De woonkamer wordt op een subtiele wijze afgescheiden van de keuken en eettafel. Dit is gedaan door een slim gepositioneerd plafondhoog tv-meubel. Hierdoor kent de ruimte een intimiteit, maar past het ook perfect binnen het geheel. De woonkamer is aangekleed met prachtige meubels, verlichtingselementen en decoratie. Deze zorgen er samen voor dat je een hele pure en tegelijkertijd rijke uitstraling krijgt. Daarnaast is er met betrekking tot de aankleding gezorgd voor een afwisseling tussen donkere en lichte meubelen. De donkere details zorgen voor een luxe uitstraling en de lichte houten vloer zorgt ervoor dat de woonkamer als een geheel ervaren wordt. Door de lichte kleur van de vloer creëer je een bepaalde rust in het interieur. Hierdoor krijg je een gevoel dat perfect aansluit bij de ontspannen sfeer van dit kustplaatsje.

Tekst: Ieke Hoekstra
Fotografie: Jaro van Meerten

___

___

Meer projecten bekijken van De Paal Parket?

 


Web editor: Media team     |

Datum: 18 | nov | 2020


Tags: , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media