Een luxe en modern interieur van Pusic Entertainment

Studio Boud

Het hedendaagse bedrijfsleven wordt niet alleen gevormd door innovatie en vooruitstrevendheid, maar ook door de omgeving waarin creativiteit gedijt en visies tot leven komen. Het interieur van het  kantoor van Pusic Entertainment, vakkundig ontworpen door Studio Boud, is een ware viering van moderne elegantie. Meer lezen over het interieurkantoor van Pusic Entertainment? Lees dan verder!

Luxe en moderniteit in het kantoor van Pusic Entertainment

Het kantoor van Pusic Entertainment vormt een opvallend voorbeeld van een luxueuze en eigentijdse inrichting. Het is een ruimte doordrenkt met moderne esthetiek en verfijnde details die een stijlvolle en frisse sfeer ademen.

Interieur, Kantoor Pusic Entertainment, Studio Boud, The Art of Living

De meesterlijke maatwerk keuken

Een hoogtepunt op de begane grond is de majestueuze maatwerkkeuken, het kloppende hart van de ruimte. De bar, bekleed met stoere ledertegels en verlicht door indirecte verlichting onder een donker werkblad van dekton in marmerlook, steelt hier de show. Met subtiele gouden accenten straalt deze bar een onmiskenbare chique uit. 

Warmte en chic in details

De ruimte wordt omarmd door akoestische lattenpanelen in combinatie met zachte aardetinten op de muren, waardoor een omhullende en uitnodigende atmosfeer ontstaat. Het gedurfde statement van het donkere plafond en het tapijt met organische bollen getuigt van een gedurfde designkeuze. De bureaus met donker houten werkbladen en opbergkasten in blank gelakt staal voegen bravoure toe aan het geheel en benadrukken de uitgesproken stijl van deze ruimte.

Een uitdrukking van stijlvolle durf

Het interieur van Pusic Entertainment is een gedurfde en stijlvolle expressie van moderniteit. Elk detail is zorgvuldig gekozen en samengesteld om een omgeving te creëren die uitnodigt tot creativiteit en efficiëntie, met een onmiskenbaar gevoel van elegantie en moderniteit.

Het interieurontwerp van Studio Boud heeft een unieke sfeer gecreëerd, waar luxe en moderniteit hand in hand gaan. Wat Studio Boud onderscheidt van andere interieurontwerpers is dat de studio niet alleen schitterende interieurs ontwerpt, maar óók als aannemer de volledige realisatie ervan op zich neemt.   

Het kantoor werd van top tot teen gestript en met vaste muren weer opgebouwd. Ook aan duurzaamheid mocht het niet ontbreken. De vloer werd uitgerust met vloerverwarming voor een prettig binnenklimaat en voor het door de studio ontworpen verlichtingsplan werd een state-of-the-art elektraplan aangelegd. Ten slotte werd het kantoor compleet gemeubileerd opgeleverd. 

De combinatie van gedurfde keuzes in materialen, subtiele gouden accenten en uitgekiende designelementen weerspiegelt de visie en smaak van de eigenaren en creëert tegelijkertijd een omgeving die de perfecte balans vormt tussen functionaliteit, stijl en een frisse, eigentijdse uitstraling. Het kantoor van Pusic Entertainment is niet zomaar een werkruimte; het is een statement, een weerspiegeling van durf en verfijning. 

 

Editor: Media Team

Datum: 25-01-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Studio Boud