Een luxe poef of bijzettafel als eyecatcher in het interieur 

Dami Luxury Interior

Dat je je interieur met meubels zoals een bijzettafel of een poef een luxueuze uitstraling kunt geven, laat Dami Luxury wel zien. Met de prachtige 3D-bijzettafel die het bedrijf in samenwerking met kunstenaar Zhuang Hong Yi maakte heb je een ware eyecatcher in huis. Met de meubelstukken van dit merk creëer je eenvoudig een interieur met een elegante uitstraling. 

Poef, bijzettafel, The Art Of Living

Maak een statement  

Een luxe en elegante sfeer in je woning creëer je door aandacht te besteden aan details. Denk aan de afwerking van muren, vloeren en de inrichting zelf. Naast zachte kussens en een fijne bank zouden een mooie poef of bijzettafel ook een aanvulling kunnen zijn op het interieur. Als je een echt statement wilt maken met deze twee meubelstukken, dan zit je goed bij Dami Luxury. Het bedrijf maakt poefs en bijzettafels van hoogwaardige materialen die in Nederland zijn geproduceerd. Oprichter en Daniëlle de Ruijter let hierbij extra op de details van de meubels. En dat zie je terug in elk type poef en bij bijzettafel. 

Een poef als detail in jouw elegante interieur 

Dami Luxury heeft verschillende soorten poefs en bijzettafels in hun assortiment. Een van de poefs is de Beryl. Deze ronde poef is gemaakt van velours en linnen en heeft een mooie en zachte uitstraling. De poef is beschikbaar in verschillende kleuren, waardoor er altijd een is die bij jouw interieur past. Liever een andere vorm poef? Dan is de Nova misschien iets voor jou. Deze tijdloze poef is niet rond maar rechthoekig. Het is eigenlijk een soort bankje dat perfect past in ieder interieur. De combinatie van marmer en de naturel tinten geven het meubelstuk absoluut iets chics. 

Special edition bijzettafel 

Naast de verschillende soorten poefen die Dami Luxury maakt, is hét item dat je absoluut in je interieur neer wilt zetten deze speciale bijzettafel. Chinese beeldend kunstenaar Zhuang Hong Yi en Dami Luxury sloegen de handen namelijk ineen voor een prachtige special edition bijzettafel. De kunstenaar waarmee Dami Luxury samenwerkte staat bekend om zijn 3D-elementen die hij in zijn schilderijen en objecten gebruikt. Dat zien we ook terugkomen bij dit luxueuze meubelstuk. De ronde bijzettafel met een doorsnede van 90 centimeter heeft namelijk iets magisch door de bloemen die de kunstenaar erop heeft gemaakt. 

Editor: Media team

Datum: 14-05-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living