Een luxe tuinkamer van CORNELS

CORNELS

De bewoners van deze fenomenale nieuwbouw villa wensten een fijne buitenruimte die optimaal benut zou worden en het mogelijk maakt om van het buitenleven te kunnen genieten. Deze wens werd werkelijkheid met realisatie van een complete terrasoverkapping. Er werd een tuinkamer gecreëerd die helemaal naar wens te gebruiken en in te richten is. Bovendien zorgt het ervoor dat jaardoor van de buitenruimte genoten kan worden. CORNELS heeft dan ook prachtig werk geleverd en de bewoners zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat.  

Kantelbare lamellen 

Over het ontwerp van de tuinkamer werd ontzettend goed nagedacht. Dat was nodig omdat de zon de hele dag op deze hoek staat. De kantelbare lamellen van de ALYA CORNELS Elite serie zorgen voor schaduw wanneer de zon net iets te fel wordt. Aan de waterkant bieden de MAIA CORNELS LOUVRES en STELLA uit de CORNELS GLASS serie voldoende privacy en comfort. Ze zijn kantelbaar waardoor je inkijk kunt voorkomen of juist een uitzicht kunt creëren. Met de louvres en de glaswand gesloten kunnen de bewoners uit de wind zitten en ook op de wat mindere dagen van hun tuinkamer genieten.  

Screen voor privacy 

De glazen deuren bieden toegang tot de tuinkamer wanneer het screen aan de tuinzijde gesloten is. Dit GEMMA CORNELS screen zorgt ervoor dat wanneer de zon laag staat of het wat fris wordt, nog steeds comfortabel buiten gezeten kan worden. De andere wanden zijn bedekt met houten panelen die erg mooi staan bij de rest van het tuinontwerp. De natuurlijke kleur van het hout zorgt ervoor dat het witte aluminium van de overkapping niet te hard aandoet, het wordt zo juist een sfeervol geheel.  

Over CORNELS

De tuinkamer is wederom een prachtig project waar CORNELS onderdeel van uit mocht maken. Het topmerk levert keer op keer maatwerk waardoor iedere specifieke wens te realiseren is. De tuinkamers en overkappingen die zij ontwerpen bevorderen het wooncomfort van hun klanten en laten hen optimaal genieten van het buitenleven. Deze tuinkamer is daar het ultieme bewijs van.  

 

Editor: Media team

Datum: 15-06-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redachtie The Art of Living

Fotografie: CORNELS