Een luxe vloer met houten planken

VloerenExclusief

Dit schitterende interieur kreeg een prachtige houtenvloer, die woning breed doorgetrokken werd. Hierdoor krijgt de inrichting een warme en hedendaagse uitstraling. De vloer werd geleverd door VloerenExclusief. Een bedrijf dat volledig meedenkt met haar klanten, vakmanschap levert en oog voor de natuur heeft. De houten planken in dit appartement zijn dan ook van hoogwaardige kwaliteit en werden speciaal ontworpen voor vloerverwarming en vloerverkoeling, naar wens van de opdrachtgever. 

Houten planken, Vloerverwarming, The Art Of Living

Kenmerken 

De houten planken van deze vloer zijn tweeëntwintig centimeter breed waardoor zij de ruimte een rustige uitstraling geven. Hetgeen dat daar ook aan bijdraagt is de kleine hoeveelheid noesten en kleurschakeringen. Daarnaast werden de houten planken in een rookcabine gerookt, dat ervoor zorgt dat het looizuur uit de plank onttrokken wordt. Met het effect dat de vloer op den duur niet vergeelt. Na het plaatsen van de vloer werd hij meermaals gelakt met een ultramatte lak. Deze lak zorgt ervoor dat het hout zijn natuurlijke look behoudt en dat de houten planken zijn beschermd tegen vuil en water.  

Vloerverwarming en verkoeling 

Deze eiken multiplank vloer is uitermate geschikt voor vloerverwarming en verkoeling. De complete opbouw van de planken is rigoureus gewijzigd en aangepast sinds de komst van vloerverwarming en verkoeling. Hierdoor zijn ze geschikt voor de nieuwste en meest moderne installaties. De bewoners van deze prachtige woning kunnen dan ook optimaal genieten van een heerlijk verwarmt huis in de winter of een koele woning tijdens warme zomerdagen.  

Bomen planten 

Al eerder werd benoemd dat VloerenExclusief milieubewust bezig is en dat zij hun steentje bij willen dragen met betrekking tot de natuur. Bomen en bossen spelen een cruciale rol in het tegengaan van klimaatverandering en het bevorderen van de biodiversiteit. Daarom zorgt VloerenExclusief er samen met Trees for All voor dat er bomen gepland worden. Als je bij hen een vloer aankoopt planten zij een boom in Nederland om zo bij te dragen aan de wereld van morgen.  

Editor: Media team

Datum: 28-05-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: VloerenExclusief