Een luxe wellness badkamer  

B Dutch

Het realiseren van een wellness badkamer  is een droom die velen koesteren. De deskundige B Dutch badkameradviseurs helpen graag om dit te realiseren. Zelfs als de ruimte beperkt is, weten ze een luxe sfeer te creëren waarin mensen zich volledig kunnen ontspannen thuis. Transformeer de badkamer in een luxe spa met rustgevende kleuren, natuurlijke materialen, kaarsen, geurige oliën en zachte badjassen. Dit thema bevordert ontspanning en zelfverzorging. 

Ware verwennerij  

Een typische wellness badkamer omvat vaak een prachtig badkamermeubel, een ruime regendouche of een bad gevuld met heerlijk geurend water. Een ware verwennerij! De ervaren badkamerontwerpers van B Dutch hebben al talloze wellness badkamers ontworpen. Laat je inspireren door enkele mooie voorbeelden. Deze badkamers zijn voorzien van hoogwaardige B Dutch designproducten, vervaardigd door vakmensen en met een focus op kwaliteit. Dankzij de investeringen in solid surface Corian-, keramiek- en interieurproductie, zijn de levertijden van B Dutch verrassend snel. 

Badkamer, wellness badkamer, B Dutch, The Art of Living

B Dutch Lounge ligbad XXL 

Ga je voor een echte eye-cather in je wellness badkamer, dan ga je voor de B Dutch Lounge ligbad XXL. Een absoluut uniek en bijzonder ligbad zoals in Nederland alleen B Dutch kan maken. Het mat witte ligbad Lounge is een maatwerk design bad van het door-en-door Solid Surface materiaal Corian en kan op bijna elk gewenst formaat gemaakt worden. Dit ligbad kan als vrijstaand bad maar ook bijvoorbeeld strak tussen twee muren of met (houten) lades worden gemaakt. Corian is een topkwaliteit Solid Surface dat niet zal verkleuren! 

Badkamer, wellness badkamer, B Dutch, The Art of Living

Over B Dutch  

B Dutch ontwerpt én produceert luxe badkamer collecties in eigen huis. De B Dutch badkamer elementen kenmerken zich door het minimalistische design. Puur Dutch design en high-end topkwaliteit materiaal, waaronder Corian. Je koopt topkwaliteit design badkamer producten direct bij de bron voor af-fabriek prijzen. Dat scheelt tot wel 40%. B Dutch staat voor passie, vakmanschap, ongekende mogelijkheden en bovenal persoonlijke aandacht. 

Editor: Media Team

Datum: 07-05-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: B Dutch