Een maatwerk keuken van Hollands Maatwerk

Hollands Maatwerk

Wanneer je opzoek bent naar een prachtige maatwerk keuken van topkwaliteit, ben je bij Hollands Maatwerk aan het juiste adres. Zij staan bekend om het realiseren van state-of-art keukens van duurzame materialen. Hierbij houden ze rekening met de wensen die jij als klant hebt, de nieuwste ontwikkelingen en de mogelijkheden die de ruimte te bieden heeft. Dit doen zij volgens een geheel eigen werkwijze en vanuit de ervaring die zij gaandeweg hebben opgedaan. We vertellen je er graag meer over.  

Een stevige basis 

De basis, van de keukens die Hollands Maatwerk realiseert, wordt gemaakt van watervast berkenmultiplex, afgewerkt met een houtsoort zoals eiken, noten of een gladde hpl-afwerking. Voor de inrichting van het corpus kun je kiezen uit massief houten laden, rvs of gepoedercoat staal. Het maakt niet zo zeer uit voor welke ladebakken je kiest, ze zijn alle van erg goede kwaliteit. Ook is het fijn om te weten dat iedere maatwerk keuken compleet wordt afgeleverd. Dat betekent dat alles tot in detail klopt. 

Een nette afwerking  

Nu de basis staat zijn er verschillende manieren om deze net af te werken. Denk aan een mooi gespoten front in één van de meer dan 40.000 kleuren, die te verkrijgen zijn bij Hollands Maatwerk. Ze zijn allemaal van even hoge kwaliteit. Vind je een afwerking met natuurlijke materialen mooier? Dan is het uiteraard ook mogelijk om te kiezen voor houten fronten, messing, brons, blank staal en zelfs leer. Hierdoor kun je altijd jouw droomkeuken realiseren.  

Finishing touch 

Tot slot is het blad erg belangrijk voor de finishing touch van de maatwerk keuken. Ook hierin biedt Hollands Maatwerk voldoende keuze. Dit komt doordat het bedrijf eigen import heeft vanuit Italië en verschillende leveranciers binnen landsgrenzen. De keuze in kwartsiet, graniet, marmer, keramiek en composiet is dan ook vrijwel eindeloos. Ook is het bedrijf dealer van bekende plaatmaterialen zoals neolith en dekton. Bovendien bieden ze de mogelijkheid om voor een duurzaam blad te kiezen; het bedrijf levert bladen van gerecyclede materialen.  

Editor: Media team

Datum: 28-11-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Jaro van Meerten