Een maatwerk spa van Serena Spa

Serena Spa

Wellness van de hoogste kwaliteit met een luxe uitstraling, dat is waar Serena Spa voor staat. Van spa’s voor commercieel gebruik tot het samenstellen van een spa passend in uw eigen wellness tuin, Serena Spa probeert keer op keer dromen waar te maken. Tijdens het produceren van deze fantastische spa’s wordt constant rekening gehouden met een aantal aspecten; de spa is altijd volledig maatwerk, hij moet voldoende ontspanning bieden, het energieverbruik moet teruggedrongen worden en het moet er esthetisch hoogwaardig uit komen te zien. Hoe ze dit precies doen lees je in dit artikel.  

Volledig maatwerk 

Het belangrijkste aspect is dat de ontwerpen en realisaties van Serena Spa volledig maatwerk zijn. Ze kijken met hun klanten mee naar hetgeen dat zij precies willen en de mogelijkheden, die bijvoorbeeld een tuin te bieden heeft. Een spa van Serena Spa is daardoor altijd stijlvol en karakteristiek. Alles is volledig naar wens samen te stellen met een ruime keuze aan kleuren en materialen. Wil je bijvoorbeeld dat de spa dezelfde kleur krijgt als de buitenkeuken of wil je de spa bekleden met het mozaïek van het zwembad? Het is allemaal mogelijk. Van een strakke composiet ombouw wordt eenvoudig een maatwerk ombouw met een geïntegreerd tuinmeubel gemaakt.  

Tot rust komen 

Ook moet je volledig kunnen ontspannen in de spa. Daarom ziet het bedrijf de thuiswellness als het belangrijkste plekje in of om het huis. Je kunt hier de dagelijkse beslommeringen even helemaal ontvluchten en je komt er volledig tot rust. Dit is dan ook de voornaamste reden om maatwerk te willen leveren. Iedereen ontspant op een andere manier en daarom is geen spa hetzelfde. De spa is dan ook de perfecte combinatie tussen stijl en comfort.  

 

Vind je dit interessant en ben je benieuwd naar de mogelijkheden, kijk dan op de site of neem geheel vrijblijvend contact op met het bedrijf.  

Editor: Media team

Datum: 17-11-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Serena Spa