Een Mediterrane droom: eigentijdse pracht van de vrijstaande woning

Hemels Wonen

De wens was duidelijk: een eigentijdse vrijstaande woning doordrenkt met de sfeer van Ibiza. De opdrachtgever verlangde naar een thuis dat niet alleen speels en eigentijds was, maar ook de echte warmte van het mediterrane eiland uitstraalde. Het resultaat is een betoverende woning die de ziel van Ibiza ademt.

Mediterrane invloeden: geleefd hout en ronde vormen

Om de gewenste mediterrane invloeden te bereiken, werd geleefd hout met zorg toegepast, waardoor de villa een authentieke uitstraling krijgt. De gietvloer en ronde vormen voegen speelsheid toe aan het geheel. Deze elementen vormen samen een unieke compositie die de villa onderscheidt van de rest. Het kleurenpalet is doordacht gekozen, bestaande uit rustige tinten die warmte en sereniteit uitstralen.

Woonkeuken: een knusse oase met speelse eyecatcher

In de woonkeuken komt de speelsheid van het ontwerp tot leven. Nissen met ronde vormen creëren een knus en geborgen gevoel. De keuken zelf is een meesterwerk van materialen – rustig eiken gecombineerd met fris wit en marmer. De speelse indeling maakt deze keuken meteen tot een eyecatcher, waar functionaliteit en design naadloos samenkomen.

Badkamers als kunstwerken: felle tinten en chique accenten

De badkamers zijn ware kunstwerken binnen de villa. Felle tinten en opvallend behang voegen een vleugje levendigheid toe. De messing kranen tillen het spa-gevoel naar een hoger niveau en voegen een chique touch toe aan de badkamerruimtes. Elke badkamer is een unieke expressie van stijl en comfort.

Een bron van inspiratie: vrijstaand leven in stijl

Deze eigentijdse vrijstaande villa fungeert niet alleen als een woonplek, het is een ware bron van inspiratie voor iedereen die droomt van een leven doordrenkt met stijl en mediterrane allure. Met elke stap door de prachtig ontworpen ruimtes wordt de verbeelding aangewakkerd en ontstaat een gevoel van vrijheid. De villa herinnert ons eraan dat wonen meer is dan alleen een fysieke ruimte; het is een kunstvorm die ons uitnodigt om te genieten van de schoonheid van het dagelijkse leven. Laat je inspireren door de unieke combinatie van eigentijds design, speelse details en mediterrane invloeden en creëer zo je eigen betoverende oase.

Vrijstaande woning, vrijstaande villa, Hemels Wonen, The Art of Living

Een levensstijl van betovering in elke ruimte

Elk detail, van de woonkeuken tot de badkamers, draagt bij aan de mediterrane droom die de opdrachtgever voor ogen had. Stap binnen en laat je meevoeren naar een wereld van eigentijdse pracht en warme rust.

Editor: Media Team

Datum: 29-03-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Hemels Wonen