Een mooie collectie aan handmade meubelstukken 

Luucsmo

Hout is altijd een belangrijk onderdeel in de ontwerpen van Luucsmo. Hout wordt vaak gecombineerd met materialen als staal, glas en steen. Bij Luucsmo vindt men het leuk om nieuwe materiaal combinaties te ontdekken en hiermee te experimenteren. Door andere invalshoeken te gebruiken worden unieke meubelstukken ontworpen die passen bij ieder interieur. Daarnaast zijn de meubelstukken volledig handmade en duurzaam. En dat is dan ook de reden dat de ontwerpen veel mensen aanspreken. We tonen je daarom graag een aantal van Luucmo’s nieuwste meubelstukken.  

handmade, meubelstukken, meubel op maat, The Art Of Living

De Harmony chair 

De Harmony chair uit de Brass serie is een unieke, handmade stoel uit eigen collectie. Het minimalistische ontwerp krijgt een warme, klassieke uitstraling door het gebruik van een warme kleur hout. Modellen van deze stoel worden in beperkte oplages gemaakt, wat de exclusiviteit van de stoel waarborgt.  

handmade, meubelstukken, meubel op maat, The Art Of Living

Tafel Harmony 

Uit dezelfde Brass collectie komt ook de tafel harmony. Met dezelfde uitstraling als de stoelen past deze tafel perfect in een wat klassieker interieur, maar daarnaast zal hij ook zeker niet onderdoen in een moderne inrichting. De tafel is voorzien van een certificaat van echtheid, wat de duurzaamheid van het product erkent.  

handmade, meubelstukken, meubel op maat, The Art Of Living

Costum made design kapstok 

Daarnaast heeft Luucsmo ook een handmade design kapstok ontworpen. Deze werd gemaakt van Amerikaans notenhout en messing. Het ontwerp en de realisatie van dit product lag volledig in handen van Luucsmo, zelfs de bijpassende kleerhangers namen zij voor hun rekening.  

handmade, meubelstukken, meubel op maat, The Art Of Living

Hope cabinet 

Tot slot laten we je graag nog de Hope cabinet zien. Dit is het ideale display om sieraden, foto’s, kunst of herinneringen te tonen. Opnieuw zijn ook deze kasten handmade. Dat komt doordat er een stoomgebogen techniek werd gebruikt waardoor de kasten gevormd konden worden. Door deze techniek lijkt de kast te zweven tussen de vloer en het plafond en het is de reden dat iedere kast uniek in zijn soort is.  

Editor: Media team

Datum: 16-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Luucsmo