Een natuurlijke look met een houten vloer

VloerenExclusief

Een droomwoning verwezenlijken in de natuur is iets wat veel mensen graag zouden willen. Wonen op een rustige plek met veel stilte om je heen, zoals ook de bewoners van dit huis. Zij hebben hun droomwoning verwezenlijkt op een rustige plek midden in de natuur. Een van de wensen bij het bouwen van deze woning was het naar binnenhalen van de natuur. Dat is dan ook gelukt door het gebruik van houten vloer van VloerenExclusief.

houten vloer, Vloeren Exclusief, The Art of Living

Exterieur van de villa

Bij je eerste blik op de woning valt er gelijk op dat het niet zomaar een woning in de natuur is. De gevelstenen die namelijk voor deze woning gebruikt zijn komen uit de ambachtelijke groeve in Noord-Macedonië. Het gesteente in deze groeve zijn ontzettend kleurrijk. Dit levert tal van tinten op. Het bijzondere aan deze stenen is dat er zelfs afdrukken van fossielen in te vinden zijn. Daarnaast is ervoor gekozen om de gehele woning drempelloos en gelijkvloers te maken. Er is veel ruimte in de woning voor wonen, koken, en samenzijn met vrienden.

Verbondenheid met de natuur

In de gehele woning staat verbondenheid met de natuur hoog in het vaandel. Door het vele lichtinval, het hoge keukenblad en kozijnloze binnendeuren is er in deze mediterrane woning een grote verbondenheid met de natuur. Hier zijn de vloeren in het huis op afgestemd. Het hout van de houten vloer komt van de Europese eik. Er is gekozen voor vloerdelen uit een hoogwaardige selectie met weinig noesten, voor een elegante uitstraling.

houten vloer, Vloeren Exclusief, The Art of Living

VloerenExclusief

VloerenExclusief heeft zijn proces volledig in eigen handen. Iedere vloer wordt geselecteerd aan de hand van hoge kwaliteitsstandaarden. Daarnaast wordt elke vloer op maat gemaakt, bewerkt, geleverd en gelegd. VloerenExclusief biedt betaalbare exclusiviteit voor zijn vloeren. Ben je bijvoorbeeld opzoek naar een houten vloer, neem dan een kijkje bij VloerenExclusief.