Een nieuw interieur door een keuken renovatie en een hotel chique sfeer

De Appelgaard

In een prachtige woning in Burgh-Haamstede werd het interieur van de benedenverdieping volledig opnieuw vormgegeven. Het resultaat voldoet aan alle wensen van de bewoners en is werkelijk adembenemend. Verantwoordelijk voor deze schitterende inrichting is De Appelgaard. Zij wisten goed naar de eisen en wensen van de bewoners te luisteren en dit om te zetten naar een interessant interieur met een frisse uitstraling. Het meest spraakmakende binnen dit interieur is misschien toch wel de keuken renovatie. Hierdoor is de keuken nu volledig onderdeel van de rest van het interieur.  

De living 

In eerste instantie oogt de living modern en eigentijds, maar toch zijn er ook elementen te bespeuren van een hotel chique interieur. Dit komt onder andere door het gebruikte kleurenpalet, de materialen en de doordachte keuze voor verschillende accessoires. Deze combinaties zorgen ervoor dat de living een hoogwaardige en stijlvolle look krijgt. 

Keukenrenovatie  

In de keuken wordt deze stijl doorgetrokken. Een keuken renovatie zorgde ervoor dat ook hier een hotel chique sfeer heerst. Zwarte keukenfronten werden gecombineerd met een wit keukenblad en houten elementen. Ook werd gekozen voor zachte stoffen en ingebouwde verlichting. Hierdoor kan optimaal genoten worden van de sfeer die de keuken uitstraalt. 

Low-dining 

Ook de dining area is volledig in stijl. Opnieuw werd hier een donker kleurenpalet toegepast en koos men voor materialen als hout en zachte stoffen met een luxe uitstraling. Bijzonder is de low-dining eettafel met bijpassende stoelen. Hierdoor kan niet alleen heerlijk gegeten worden aan de tafel, maar wordt ook de mogelijkheid geboden om na het eten nog lekker met vrienden te blijven tafelen. Het zorgt voor absolute ontspanning.  

Over De Appelgaard 

De Appelgaard heeft zichzelf met dit interieurontwerp wederom overtroffen. Zij hebben de bewoners weten te verrassen met hun expertise, werkstijl en adviezen. Het bedrijf snapt dan ook als geen ander hoe belangrijk een stijlvol interieur is. Ben je benieuwd wat ze voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust een kijkje op de website.  

Editor: Media team

Datum: 27-10-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: De Appelgaard