Een nieuwe badkamer? Ontdek de badkamertrends van 2024

B Dutch

Er gebeurt van alles op de badkamermarkt en alle innovaties volgen elkaar dan ook in hoog tempo op. Dit betekent dat hoewel we nog midden in de zomer zitten de badkamertrends voor het komende jaar alweer bijna onthuld zullen worden. B Dutch is een gerenommeerde naam op de badkamer- en keukenmarkt. Zij spelen met hun producten in op de laatste trends en hebben daardoor een uitgebreid, veelzijdig assortiment. Zij laten je dan ook graag kennis maken met alle ontwikkelingen op de markt en zetten daarom de deuren van hun showroom wagenwijd open. We vertellen je er graag meer over.

Badkamer, trends, B Dutch, The Art Of Living

Klaar voor 2024

In de showroom van B Dutch kunnen zowel consumenten als binnenhuisarchitecten terecht voor de nodige inspiratie. Er worden verschillende collecties tentoongesteld en het publiek kan de producten in het echt ervaren. Je vindt er volledige badkamerconcepten, die tot in de kleinste puntjes zijn verzorgd. Naast hoogwaardig afgewerkte wastafels en badkamermeubels biedt het bedrijf ook ligbaden, kranen en tegels aan. De afgelopen tijd heeft het bedrijf hard gewerkt om ook de trends van 2024 een plekje te geven binnen hun showroom. Met de juiste kleuren, materialen en accessoires is B Dutch helemaal klaar voor 2024.

Badkamer, trends, B Dutch, The Art Of Living

Bezoek de showroom

Wil je ontdekken wat de badkamertrends precies zijn? Dan is een bezoek aan de showroom zeker het overwegen waard. De zomerperiode is immers perfect om de tijd te nemen voor jouw nieuwe badkamer en de showroom zal je hoe dan ook weten te inspireren. Op deze plek ervaar je niet alleen hoe de badkamertrends slim toegepast kunnen worden, maar ook de kwaliteit. De fabrieksshowroom is geopend van maandag t/m vrijdag van half 9 tot 5 en op zaterdag van half 9 tot 4. Ook is het mogelijk om geadviseerd te worden door één van hun experts. Dan is het wel noodzakelijk om van tevoren een afspraak te maken.

Editor: Celine Jacobs

Datum: 28-08-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: B Dutch