Een nieuwe collectie tegels met een bijzondere textuur

Douglas & Jones

Douglas & Jones staat bekend om een innovatieve en uitgebalanceerde collectie tegels die zowel geschikt zijn voor gebruik binnen als buiten. De tegels lopen vooruit op de nieuwste trends en kennen een lange duurzaamheid. Hierdoor kan extra lang van de producten genoten worden. Bovendien is de collectie van Douglas & Jones erg veelzijdig. Het grote assortiment aan producten zorgt ervoor dat voor iedere woning en elke interieurstijl wel een passende tegel gevonden kan worden. We laten je dan ook graag kennismaken met een van hun producten; de TEXTURE TILE. Deze tegel, met bijzondere textuur, kwam tot stand door wederom een fijne samenwerking met Piet Boon.  

Tijdloze tegel met textuur 

Zoals de naam misschien al wel doet vermoeden hebben we het hier over een keramische tegel die zich van de rest onderscheidt door zijn textuur. Dit komt tot uiting in twee verschillende afwerkingen. Zo heb je de mogelijkheid om te kiezen voor de SOFT tegel. Deze variant heeft een zachte uitstraling en een zijdeglans finish. Daartegenover staat de MAT tegel. Die kenmerkt zich door een ruwe textuur en bovendien erg robuust oogt. Beide tegels zijn te verkrijgen in een variantie aan kleuren; Taupe, Ivory, Steel, Moka Plomb en Sage.

Textuur, tegels, Douglas & Jones

Authentieke composities 

Naast dat de tegels te personaliseren zijn doormiddel van kleur, heb je ook de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende afmetingen. Het ene formaat is wat kleiner, namelijk 60×60 centimeter, en de ander is wat royaler met afmetingen van 80×80 centimeter of kies voor het elegante formaat van 120×120 centimeter. Dit maakt de TEXTURE TILE  toepasbaar als wand- en vloertegel in alle vertrekken van het huis. De verschillende kleuren, texturen en afmetingen nodigen uit tot het maken van authentieke composities. Een uniek interieur met de TEXTURE TILE is dan ook gegarandeerd.

Wil je meer weten over deze collectie? Neem dan een kijkje op de website van Douglas & Jones of neem geheel vrijblijvend contact met hen op.  

Editor: Media team

Datum: 25-04-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Douglas & Jones