Een nieuwe Finstral studio

Finstral

Finstral, de toonaangevende producent van kozijnen, heeft op 5 juni de Finstral Studio Hoofddorp geopend, waarmee ze hun tweede vestiging in Nederland realiseren. Na ontwikkeling en groei hebben ze deze mijlpaal weten te bereiken in exact tien jaar tijd. In 2013 richtte Joachim Oberrauch, de eigenaar van Finstral AG, het moederbedrijf Finstral BV op. Tien jaar later is het bedrijf uitgegroeid en is het een belangrijke speler geworden op de markt van kozijnen. Door de flinke groei is ook het personeelsbestand gegroeid van 12 naar 32 medewerkers. De opening van deze tweede studio, gevestigd in Hoofddorp is een belangrijke stap voorwaarts voor het bedrijf.

Kozijnen op maat

Het concern Finstral beschikt over 14 productielocaties verspreid over Europa. Het bedrijf produceert jaarlijks tussen de 700 en 800.000 kozijnen. Bij Finstral wordt er altijd geluisterd naar de wensen van de klant. Het bedrijf heeft dan ook het vermogen om kozijnen volledig op maat samen te stellen, waarbij alles in eigen beheer wordt geproduceerd. Door gebruik te maken van modulaire systemen kunnen verschillende materialen zoals kunststof, aluminium, hout, keramiek, metaal en glas worden gecombineerd, met altijd een uitstekende isolatiewaarde als resultaat. Door het bieden van deze maatwerkoplossingen en een breed scala aan materialen stelt Finstral haar klanten in staat om hun perfecte kozijn te creëren, dat voldoet aan de individuele stijl van de klant.

Bezoek de studio

De nieuwe Finstral Studio in Hoofddorp is van maandag tot en met zaterdag geopend van 10:00 tot 16:00 uur. Hier kunnen klanten de diverse mogelijkheden van Finstral-kozijnen ontdekken en zich laten inspireren door de uitgebreide opties en hoogwaardige kwaliteit. Door het bieden van deze maatwerkoplossingen en een breed scala aan materialen stelt Finstral haar klanten in staat om hun perfecte kozijn te creëren, dat voldoet aan hun individuele stijl en technische eisen. Bezoek Finstral Studio Hoofddorp op Jacobus Spijkerdreef 396 en ontdek de wereld van hoogwaardige kozijnen op maat.

Ben jij op zoek naar hoogwaardige kozijnen op maat? Aarzel dan niet en bezoek de nieuwe Finstral Studio Hoofddorp. Ontdek hier de wereld van Finstral kozijnen.

Editor: Media Team

Datum: 12-07-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Finstral