Een oase van luxe en schoonheid aan het water

Sober&Sjiek

Wonen op een fantastische plek aan het water, omgeven door alle luxe en comfort die je je maar kunt wensen en een heerlijk warm interieur dat tot in de kleinste details hoogwaardig is afgewerkt: het klinkt als de ultieme woondroom. Voor de bewoners van dit nieuwgebouwde residence- appartement is het werkelijkheid. Onder leiding van het creatieve team van interieurstudio Sober & Sjiek werd het casco opgeleverde geheel getransformeerd in een werkelijk adembenemende high-end totaalbeleving.


Benedenverdieping

Warm, Interieur Styling, Sober&Sjiek

Alle leveranciers van de benedenverdieping

Karpetten & Tapijten

Carpetlinq

Lampen

Layer by Adje

Spots

Maretti Lighting

Interieurbouw

Sober&Sjiek

Bank en stoelen

BAAN Meubelen

Unieke totaalbeleving

Het residence-appartement maakt deel uit van een van de twee iconische woontorens die recentelijk verrezen aan de Loosdrechtse plassen. Aan Anneke Blaauw, eigenaresse van Sober & Sjiek, en haar team de eer om de woning te voorzien van een hoogwaardig interieur. “Toen we met dit project aan de slag gingen, hadden we net het interieur van de in Spanje gelegen villa van de opdrachtgevers opgeleverd,” vertelt Anneke enthousiast. “Voor dit residence-appartement wilden we opnieuw een unieke totaalbeleving creëren, waarin de bewoners zich bij thuiskomst in Nederland heerlijk kunnen onderdompelen.”


Badkamer

Warm, Interieur Styling, Sober&Sjiek

Alle leveranciers van de badkamer

Houten vloeren

BVO Vloeren
Warm, Interieur Styling, Sober&Sjiek
Warm, Interieur Styling, Sober&Sjiek

Een warme deken

Bij binnenkomst in de prachtige woning voelt het alsof je een warme deken om je heen slaat. Het appartement, dat de allure van een penthouse ademt, heeft een prettige open indeling, waarbij alle ruimtes opgaan in één sterke totaalbeleving. Anneke: “We hebben gekozen voor aardetinten zoals groen en brons en enkele hoofdmaterialen zoals eikenhout met een chique structuur, die samen een heel fijne, cozy eenheid creëren. Grappig detail: de kleurkeuze is gebaseerd op de keuze van het neolith, waarmee onder andere de badkamers, keuken en de kastenwanden zijn verfraaid. Het vormt als het ware de verbindende factor in het geheel.”


Bovenverdieping

Warm, Interieur Styling, Sober&Sjiek

Alle leveranciers van de bovenverdieping

Interieur

Sober & Sjiek

Raambekleding

Zonnelux

De leefruimtes

In het appartement hebben de opdrachtgevers de beschikking over een riante living, prachtige leefkeuken met gezellige bistro-aankleding, aangrenzende bijkeuken en zitkamer met kantoorruimte. Ook is er een prachtige mastersuite in de woning gecreëerd met en-suitebadkamer en walk-in-closet met verlichte vakkenkast. Voor gasten is er een gastensuite met eigen badkamer. Daarnaast hebben de opdrachtgevers toegang tot twee terrassen, tevens met veel smaak ontworpen en aangekleed door Sober & Sjiek.


Terras

Warm, Interieur Styling, Sober&Sjiek

Alle leveranciers van het terras

Buitenmeubilair

Max en Luuk
Warm, Interieur Styling, Sober&Sjiek

Complete styling

Anneke: “We ontfermen ons niet alleen over het ontwerp en de realisatie, maar nemen ook de aankleding en complete styling voor onze rekening, zodat alles tot in de puntjes op elkaar aansluit.” Het resultaat van deze totaalaanpak en team-effort is een op-en-top totaalbeleving waarin het de opdrachtgevers aan niks ontbreekt. Een oase van luxe en schoonheid aan het water.

Editor: Media team

Datum: 02-02-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Dana Otten

Fotografie: Denise Zwijnen