Een oase van rust door een keuken in pasteltinten

SmartDesign Keukenstudio

Het hedendaagse leven is druk en hectisch. Dit betekent dat we maar wat graag thuiskomen in een oase van rust. Dit is dan ook de reden dat steeds vaker gekozen wordt voor zachte kleuren zoals pasteltinten. De kleuren zorgen ervoor dat de vertrekken ruimtelijker ogen en een lichte uitstraling krijgen, zonder dat ze dominant aanwezig zijn. Bovendien zijn de kleuren perfect te combineren met diverse materialen en andere tinten. Een keuken met pasteltinten in de hoofdrol wordt dan ook steeds populairder!

Greeploze keuken, keukens, SmartDesign Keukenstudio, The Art Of Living

Luchtig met een warme touch 

De harde zwart en wit tinten verdwijnen naar de achtergrond door pasteltinten en zo ontstaat een luchtige keuken met een warme touch. Hetgeen dat het meest bijzonder is aan deze kleuren is het gegeven dat ze erg flexibel zijn. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een enkele kleur en hier de complete keuken uit vervaardigen, maar ook door verschillende tinten te combineren wordt een verfijnd contrast realiteit. Denk aan kasten in een zachte perzik toon gecombineerd met een eiland in een rustgevende lichtblauwe tint. Je maakt gegarandeerd een statement.  

Eigentijds karakter 

Een keuken in pastelkleuren is niet slechts een kortstondige trend: over een aantal jaren ziet jouw keuken er nog steeds fris en eigentijds uit dankzij het tijdloze karakter. De kleuren weten, doordat ze tijdloos zijn, ieder keukendesign naar hoger niveau te tillen en hebben op hun eigen manier een grote invloed op de overall look van het eindresultaat.

SmartDesign Keukenstudio 

Zie jij een keuken in pasteltinten wel zitten? Dan ben je bij SmartDesign Keukenstudio aan het juiste adres. Zij hebben al vaker slimme en smaakvolle pastelkleurige keukens ontworpen en gerealiseerd. Klanten zijn dan ook erg tevreden en raden het bedrijf iedereen aan. Zo zeggen Stefan en Debby bijvoorbeeld: “We zijn van het  advies tot en met de plaatsing van de keuken heel goed begeleid en geholpen. Aan alles is gedacht, juist aan de dingen waar je zelf niet bij stilstaat. De service van SmartDesign is echt top!”. Ben je ook benieuwd naar hetgeen dat het bedrijf voor jou zouden kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.  

Editor: Media Team

Datum: 15-11-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living