Een persoonlijk en hamonieus ontwerp

Maison Sucre

De opdrachtgevers van dit project zijn erg te spreken over het werk van Maison Sucre. Dit komt doordat ze keer op keer hun vak verstaan, interessante combinaties weten te maken en ruimtes op een mooie wijze aan elkaar weten te verbinden. Daarnaast luisteren zij goed naar hun klanten. Zo wisten zij ook voor de bewoners van deze woning een sfeervol, gezellig en hotel chique interieur te creëren. Het is de creativiteit, de kundigheid en de persoonlijke aanpak die ervoor zorgen dat de opdrachtgevers dat echte thuis gevoel kunnen ervaren en optimaal kunnen genieten van hun woning.

In een andere wereld

Zodra je deze prachtige woning betreedt waan je je direct in een andere wereld. Om tot deze fenomenale inrichting te komen werd een kunstobject als uitgangspunt genomen. Zo werden de diepe accentkleuren groen en brons op subtiele wijze verwerkt in het interieur. Een goed voorbeeld daarvan is de wand in de hal. Hier werd gekozen voor een zeer luxe groengouden muureffect, waardoor de ruimte extra cachet heeft. De trap werd afgewerkt met een donkere vloerbedekking met een zandkleurig patroon. Daar werden vervolgens brons bruine roedes aan toegevoegd om zo een extra luxe uitstraling te creëren.

Klassiek en modern

Verder is te zien dat klassieke details op mooie wijze werden gecombineerd met strakke elementen zoals bijvoorbeeld de zwarte stalen deuren. Hierdoor wordt een mooie balans gecreëerd tussen twee interieurstijlen die volledig aansluit bij de wensen van de opdrachtgevers. Het interieur past hen dan ook als een jas. Daarnaast werd ook ruimte overgelaten voor hoogwaardig maatwerk en accessoires, die volledig in stijl zijn met alle andere elementen. Hierdoor wordt het geheel niet overdadig, maar juist erg stijlvol.

Ben je geïnspireerd geraakt door dit mooie interieur en ben je benieuwd naar wat Maison Sucre voor jou zou kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met hen op en laat jouw wensen in vervulling gaan.

Editor: Media team

Datum: 04-03-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Maison Sucre