Een persoonlijk interieur met vintage vloerkleed 

Onlinetapijten.be

Wellicht ben je wel eens opzoek gegaan naar een vintage vloerkleed of meubelstuk, om op deze manier jouw interieur wat authentieker te maken. Dit is vaak lastiger dan het lijkt, het ene meubelstuk is wel mooi maar van slechte kwaliteit en het andere is duidelijk doorleefd. Het is dus altijd maar de vraag hoelang een echt vintage vloerkleed mee kan gaan. Gelukkig heeft Onlinetapijten.be daar een oplossing voor gevonden. Zij verkopen de mooiste vloerkleden met een vintage look. Kies voor patchwork met designs uit het Oosten of ga voor een gewoven kleed met versleten uitstraling. De prachtige combinatie tussen authenticiteit en moderniteit maken de vloerkleden geschikt voor ieder interieur.  

Waarom een vintage vloerkleed? 

Een vloerkleed of tapijt is wellicht niet het eerste waar je aan denkt tijdens het inrichten van jouw woning. Maar wanneer er geen kleed ligt merk je dit meteen. De ruimte doet kil en leeg aan. Een fraai vloerkleed maakt het interieur helemaal af en zorgt ervoor dat de ruimte opleeft. Kies je voor een vintage vloerkleed dan krijgt de ruimte al snel een unieke en klassieke uitstraling. Dit komt doordat er geen enkel ander kleed is dat er hetzelfde uitziet als het exemplaar dat jij hebt. Daarnaast zijn de vintage vloerkleden van Onlinetapijten.be slijtvast en makkelijk in onderhoud.  

Persoonlijk interieur 

Onlinetapijten.be snapt, met hun vintage vloerkleden, als geen ander dat het inrichten van een interieur erg persoonlijk is. Interieur zit immers al drie generaties lang in hun bloed en al meer dan honderd jaar stoppen zij tijd en liefde in het creëren van unieke, spraakmakende tapijten. Dit doen ze door samen te werken met verschillende topmerken zonder hun eigen visie en missie uit het oog te verliezen; hun klanten bijstaan tijdens het uitzoeken van een nieuw vloerkleed of tapijt. Eén van de manieren waarop zij uiting geven aan hun missie is de optie die zij bieden omtrent het vintage vloerkleed.  

Editor: Media team

Datum: 18-06-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Onlinetapijten.be