Een prachtig groot zwembad met unieke omlijsting

Alterwood

Een groot zwembad in de tuin is geen overbodige luxe met de temperaturen die tegenwoordig tijdens de zomermaanden gemeten worden. Het is natuurlijk wel het mooiste als het zwembad volledig opgaat in het tuinontwerp, een perfecte afwerking draagt daaraan bij. Een houten vlonder ziet er bijvoorbeeld niet alleen fraai uit, maar het dient ook als buffer tussen het zwembad en de tuin. Wanneer je hier echt hout voor gebruikt zal je ook de nadelen hiervan moeten ondervinden. Hardhout is bijvoorbeeld duur, is slecht voor het milieu en vraagt veel onderhoud. Gelukkig bieden de Millboard vlonderplanken van Alterwood de oplossing!

Kwalitatieve toplaag 

Hetgeen dat deze Millboard vlonderplanken zo geschikt maakt is de niet-poreuze veerkrachtige toplaag. Deze toplaag is UV- en weerbestendig. Daarnaast is hij stroef waardoor hij ook fungeert als antislip laag. Ideaal dus als afwerking van een groot zwembad of een kleine jacuzzi. Een ander voordeel van deze vlonderplanken is dat de schroeven volledig verdwijnen in de top laag. Bovendien hoef je ook niet bang te zijn voor splinters. 

Esthetisch genoegen 

Millboard is niet alleen de veiligste keuze, maar ook de mooiste. De planken hebben een onmiskenbare natuurgetrouwe uitstraling. De vlonderplanken van Alterwood komen op dit moment het meest overeen met echt hout in vergelijking tot alle andere kunststofproducten. De natuurlijke schoonheid van het materiaal is dan ook een verrijking van de tuin en het zwembad. 

Praktisch voordeel 

Naast esthetisch genoegen en veiligheid, biedt de vlonderplank ook nog een ander voordeel; praktisch gemak. Dankzij de kwaliteitssamenstelling hoef je er jarenlang niet naar om te kijken. Daarnaast is het materiaal ook erg veelzijdig, waardoor het eenvoudig toe te passen is. Voorzie bijvoorbeeld een groot zwembad van mooie rondingen, realiseer trappen wanneer je te maken hebt met hoogteverschillen of zorg voor een nette afwerking rondom de jacuzzi. Met dit fantastische product van Alterwood kan het allemaal!  

Editor: Media team

Datum: 14-09-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Alterwood