Een prachtige belevingstuin door een exclusieve tuinarchitect

Buro van Rooijen is een exclusieve tuinarchitect. Het team van tuinarchitecten en landschapsontwerpers is gespecialiseerd in het creëren van droomtuinen. Dit doen ze aan de hand van de persoonlijke behoeften en wensen van hun klanten. Volgens Buro van Rooijen moet een tuin een oase van rust en schoonheid zijn, waar je kunt ontspannen en genieten van de natuur. De ervaren tuinarchitecten creëren niet alleen een prachtig tuinontwerp, ze bieden een totaalervaring die begint met een grondige inventarisatie van je behoeften, smaak en levensstijl. Volgens Buro van Rooijen is een tuin die is ingericht op de momenten die jij erin wilt beleven, past echt jouw tuin.

“Onze exclusieve tuinarchitect zorgt voor een gepersonaliseerd tuinontwerp.“

Een op maat gemaakt tuindesign

Een op maat gemaakt tuindesign wordt bij Buro van Rooijen op een professionele en persoonlijke manier gerealiseerd. Het gaat hier niet om het ontwerp zelf, maar om het nemen van tijd voor de opdrachtgever. Doordat de ontwerpers zich zo goed mogelijk proberen te verplaatsen in de specifieke wensen en behoeftes, weten zij precies wat er in de toekomstige tuin moet worden geleefd. Het ontwerp voor een tuindesign wordt gemaakt aan de hand van een 3D- visualisatie. Daarin komen de grote lijnen voor de vormgeving en positionering in naar voren. Ook bij de concrete invulling van het tuindesign staat een tuinarchitect je bij. Zo werkt Buro van Rooijen samen met zeer exclusieve designmerken op het gebied van tuinmeubels, overkappingen, sauna’s, jacuzzi’s en meer. Kortom, voor het realiseren van een droomtuin ben je bij deze tuinarchitect op de juiste plek.

Het succes van een belevingstuin

Buro van Rooijen is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van belevingstuinen. Een belevingstuin draait om meer dan alleen een prachtig ontwerp. Het is een plek waar je momenten kunt beleven, alleen of samen met anderen. Een belevingstuin is dan ook niet tastbaar, het is voelbaar. Hoe ze dit bij Buro van Rooijen realiseren? Door een tuin in te richten op basis van een persoon. Hierbij wordt gekeken naar de leefstijl, gezinssamenstelling en dingen of momenten die belangrijk worden gevonden. Het ontwerp van een belevingstuin is dan ook niet gebaseerd op de omvang van een tuin, maar op het persoonlijke verhaal dat iemand probeert over te brengen. Stap voor stap wordt een belevingstuin ontworpen en ingericht. Dit wordt uitgewerkt in een inrichtingsplan. Bij Buro van Rooijen stoppen ze pas wanneer je écht tevreden bent.

Het zwemplezier in het verlengde van leefruimte

Een belangrijk onderdeel van een ontworpen belevingstuin kan een zwembad zijn. Een zwembad in de tuin kan een ontspannen omgeving voor rust of vermaak vormen, zowel voor jong als oud. Het draait allemaal om een integraal ontwerp. Dit moet ervoor zorgen dat een tuin één geheel wordt. Zwemplezier kan bij Buro van Rooijen worden aangepast aan de persoonlijke behoeftes. Of er nu sprake is van een kleine of grote tuin, het zwemplezier heeft er bij een belevingstuin geen enkele invloed op.

“Buro van Rooijen verrijkt je buitenleven met blauw.”

Dat de kwaliteit bij de tuinarchitect bij Buro van Rooijen voorop staat, is niet alleen te zien het de ontwerpen van tuinen. Bij onder andere de zwembaden wordt er samengewerkt met gerenommeerde merken, zoals Starline. De Starline zwembaden zijn van een uitstekende kwaliteit. Door het omvangrijke Starline assortiment is het mogelijk om in iedere tuin onvergetelijk zwemplezier te creëren. Wanneer je kiest voor deze tuinarchitect, kies je voor kwaliteit.

De gerealiseerde projecten van Buro van Rooijen

Buro van Rooijen is al jarenlang actief als tuinarchitect in Maastricht en omgeving. Dat niet alleen, ook bij vakantievilla’s in het buitenland kan een van de architecten de buitenruimte op zich nemen. Dit kan zelfs worden gerealiseerd op projectbasis. Al eerder werd er benoemd dat er bij een tuininrichting enkel wordt samengewerkt met exclusieve designmerken. Er zijn dan ook al veel belevingstuinen gecreëerd met merken zoals HotSpring, Suns, Tuuci, Corradi en Royal Botania.

Een succesverhaal van Buro van Rooijen

Dat Buro van Rooijen daadwerkelijk de wensen van haar klanten doet realiseren, is te herkennen aan het volgende project. Een tuinarchitect werd ingeschakeld voor het uitwerken van een tuinontwerp. De familie waar het tuinontwerp voor gerealiseerd werd, had de wens om het hele jaar door gebruik te maken van een zwembad. Aangezien er van A tot Z wordt ontzorgd, heeft Buro van Rooijen ervoor gezorgd dat er een geheel bijgebouw met binnenzwembad is gerealiseerd. In dit bijgebouw is niet alleen een verwarmd zwembad gecreëerd, het zogeheten poolhouse bevat ook een loungehoek, openhaard en bar. Dit is niet alleen door Buro van Rooijen ontwerpen, er ook voor gezorgd dat de juiste mensen dit project hebben uitgevoerd. Benieuwd naar wat een tuinarchitect voor jou kan betekenen? Ontdek hier alles over een tuinontwerp door Buro van Rooijen.