Een prachtige gevlinderde betonvloer als basis van het interieur

Willem Designvloeren

Deze waanzinnige woning staat voor alles waar je aan denkt wanneer je het begrip familiehuis hoort. Dit komt onder andere door de ruime opzet, de indeling en de aankleding. Dit vertaalt zich bijvoorbeeld naar een grote zitbank, een plek om even aan het aanrecht aan te schuiven en een strak, eigentijds interieur met hier en daar een kleurrijke touch. De basis van het interieur bestaat uit een mooie gevlinderde betonvloer. De bewoners kozen hiervoor omdat het een multifunctionele vloer is, die bij iedere ruimte past. Een betonvloer is mooi, praktisch en eenvoudig schoon te maken. Wat wens je nog meer in een echt familiehuis? 

Erg veel voordelen 

De gevlinderde betonvloer is dus erg praktisch, maar waarom precies? Allereerst omdat het een hygiënische vloer is. Dit komt doordat hij naadloos, en daardoor eenvoudig schoon te maken is. Daarnaast heeft de vloer een natuurlijke uitstraling, is hij slijt- en krasvast en wordt hij in de loop der jaren alleen maar mooier. Omdat de gevlinderde betonvloer zoveel voordelen kent, is de vloer niet alleen op de benedenverdieping geplaatst maar ook op de eerste etage. Van de woonkamer en keuken tot de slaapkamer en badkamer, de betonvloer staat goed in iedere ruimte.  

Meer over Willem Designvloeren 

Deze prachtige gevlinderde betonvloer, in de kleur basisgrijs, is afkomstig van Willem Designvloeren. Dit bedrijf staat bekend om hun betonnen en betonlook vloeren, die passen bij vrijwel iedere interieurstijl. Doordat Willem Designvloeren veel waarde hecht aan een persoonlijke aanpak, weten zij zich te onderscheiden van hun concurrenten. Dit uit zich in een goede begeleiding vanaf het allereerste gesprek tot het moment van de realisatie. Wil je weten of deze aanpak en een gevlinderde betonvloer wat voor jou zijn? Dan ben je van harte welkom in hun showroom, waar je wordt verwelkomd met een heerlijke kop koffie en waar de experts voor je klaar staan om de mogelijkheden in kaart te brengen.  

Editor: Media Team

Datum: 27-11-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living