Een prachtige optimalisatie van het buitenleven 

Gardano

Bij veel verbouwingen is de breuklijn tussen het oude en het nieuwe deel zichtbaar. De bewoners van deze Brabantse villa hebben het concept echter zó sterk gerespecteerd, dat de aanbouwen links en rechts volledig versmolten zijn met de oorspronkelijke kubistische woning. De villa kreeg ook een grondige upgrade, bestaande uit een zwembad, een huiscafé en zelfs een heuse huisbioscoop – ondergronds. Hoewel veel door de eigenaren zelf is gecoördineerd en uitgevoerd, hebben ze links en rechts wel hulp ingeroepen, onder andere van Gardano voor de lamellen schuttingen en houtlook gevelbekleding voor het afwerken van hun prachtige huis dat laat zien dat 100% is ingezet op het buitenleven.

Meters winnen 

De originele woning werd de kern van het nieuwe huis, dat rechts en links werd vergroot. Zo werden vele meters gewonnen voor een ruime inkomhal en trapzaal, evenals voor een omvangrijke huisbar (meer een huiscafé) en een van veel toestellen voorziene fitnesszaal. Het meest indrukwekkende nieuwe gedeelte van het huis is echter de huisbioscoop, die in een aparte kelderruimte werd ondergebracht. ‘Huiscinema’ betekent meestal weinig meer dan een veredelde televisiekamer, maar in dit geval weerspiegelt heel de inrichting de werkelijkheid van een bioscoop.

Luxe afwerking 

Alle peilen van Gardano zijn erop gericht om de tuin comfortabel in te richten voor alle seizoenen van het jaar; het perfecte buitenleven. Een luxe afwerking kan daarbij niet ontbreken. De prachtige lamellen die zijn ingezet als gevelbekleding tref je aan de voorkant van deze moderne villa boven de entree. Dit materiaal breekt op een natuurlijke manier met de strakke, witgestucte buitenmuren. In de achtertuin tref je wederom afwerkingen van Gardano, ditmaal achter het zwembad. Om de horizontale fontein extra uitstraling te geven, is hier een lamellen schutting geplaatst achter het stenen muurtje. Het samenkomen van zoveel materialen op één plek is een lust voor het oog.

Editor: Media team

Datum: 17-06-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: Gardano