Een prachtige villa als resultaat van een fijne samenwerking

Maison Sucre

Maison Sucre is een bedrijf dat alles te maken heeft met interieurontwerp. Je kunt bij hen in de showroom te Rotterdam terecht voor aanschaf van mooie meubelen maar ook voor interieuradvies. Zij ontwerpen vanuit hun showroom dan ook stijlvolle en exclusieve maatwerk interieurs. Dit doen ze met name door goed te luisteren naar de woonwensen van hun klanten.  Een goede communicatie staat dan ook hoog in het vaandel. Het bewijs is dat het bedrijf keer op keer prachtige droomwoningen weet te realiseren voor hun klanten. Bovendien wordt er altijd geadviseerd vanuit het mooiste eindresultaat, aangezien het bedrijf losstaat van de bouwer of de architect. Op deze manier wisten zij ook een prachtige villa met een rieten dak te voorzien van een waanzinnige inrichting.  

 

Een prettige samenwerking  

Deze schitterende woning met rieten dak had vanuit de originele bouw al mooie zichtlijnen die aan de binnenzijde absoluut benadrukt moesten worden. Deze wensen en het behoud van gedeelte van de eigen meubelen in combinatie met nieuwe meubelen werden allemaal verwerkt in het nieuwe interieur design. In het interieur zijn dan ook klassieke showstoppers te herkennen en de hoogwaardige afwerking en de warme atmosfeer zal direct aanspreken wanneer je de woning betreedt.

Een doordacht totaalconcept  

Het exterieur kenmerkt zich door het rieten dak, de aangebouwde serre, de mooie gevelkleuren en de luxe buitenverlichting. Deze elementen sluiten volledig aan bij het interieur dat door Maison Sucre werd ontworpen. Dit komt doordat het bedrijf ook bij andere aspecten van de woningbouw werd betrokken en zo invloed uit kon oefenen op het totaalbeeld. De bewoners zijn erg te spreken over het eindresultaat. Zij uiten dan ook graag hun enthousiasme over de schitterende combinatie tussen het oude en het nieuwe interieur. Daarnaast waarderen zij de precisie waarmee werd gewerkt en vinden zij het erg fijn dat met hun wensen werd meebewogen. Ze kijken dan ook terug op een professionele en bovenal prettige samenwerking.

Editor: Media team

Datum: 01-03-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redachtie The Art of Living

Fotografie: Maison Sucre