Een prachtige woning met een warme ambiance

Hemels Wonen

De bewoners van deze schitterende woning besloten dat het hoog tijd was voor een grondige verbouwing. Dit houdt in dat zij de volledige benedenverdieping onder handen hebben genomen. Om tot een mooi eindresultaat te komen besloten zij om de hulp van Hemels Wonen in de schakelen. Dit bedrijf heeft een passie voor het inrichten en regisseren van de totale woonbeleving. Zij luistereden naar de wensen van de opdrachtgevers en gingen met het interieur de slag. Het resultaat is werkelijk adembenemend.

Een heerlijke leefkeuken

De opdrachtgevers hadden één duidelijke wens; ze wilden een fijne leefkeuken met een warme en sfeervolle uitstraling. Daarom werd gekozen voor een keuken met een open opzet, natuurlijke materialen en een toegankelijk kleurenpalet. De woonaccessoires en de hoogwaardige afwerking zorgden er uiteindelijk voor dat deze wens in vervulling ging. Ook werd er een prachtige doorkijkhaard geplaatst die bijdraagt aan de gezellige en warme sfeer. Daarnaast biedt de haard een open verbinding tussen de verschillende ruimtes. In de woonkamer werd de stijl van de leefkeuken verder doorgezet, waardoor de ruimtes harmonieus in elkaar overlopen.  

Stijvolle werkkamer 

Aan de andere kant van de leefkeuken bevindt zich de werkkamer. Door verschillende elementen van het interieur dezelfde kleur te geven als de omlijsting van de haard, voert ook hier samenhang de boventoon. Er wordt zo een heerlijke sfeer gecreëerd voor tijdens het werken en studeren. Het bureau is volledig maatwerk en gaat daardoor op in het design. Ook in deze ruimte klopt alles tot in detail. 

Interieur, verbouwing, Hemels Wonen

Een warme ambiance  

In de schitterende badkamer werden meerdere wanden bekleed met de keramische wandtegel uit de Piet Boon collectie. Deze glanzende tegel werd uitgevoerd in de groengrijze kleur, waardoor de ruimte nog steeds warm maar ook luxueus oogt. Wederom werd hout verwerkt in de badkamer en ook dat draagt bij aan de beoogde warme ambiance.  

Editor: Media team

Datum: 20-04-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Hemels Wonen