Een PVC-vloer of trap voor een stijlvol interieur

Dizyn Vloeren & Trappen

De vloer is een van de belangrijkste elementen binnen het interieur. Het bepaalt namelijk voor een groot gedeelte de uiteindelijke uitstraling van de inrichting. Daarnaast wordt er veelvuldig gebruik van gemaakt waardoor hij ook van goede kwaliteit moet zijn. Voor zo’n hoogwaardige vloer ben je bij Dizyn Vloeren & Trappen aan het juiste adres. Bij hen kun je, zoals de naam al doet vermoeden terecht voor de meest stijlvolle vloeren (en trappen). Het bedrijf heeft een groot gevarieerd aanbod, waardoor bij iedere interieurstijl wel een passend product te vinden is. 

 

De PVC-vloer 

Eén van de producten waarvoor je bij Dizyn terecht kunt is de PVC-vloer. Deze vloer is erg veelzijdig en je kunt er dan ook werkelijk alle kanten mee op. Dit komt door de grote verscheidenheid aan structuren, kleuren en legpatronen. Je legt hiermee letterlijk en figuurlijk een mooie basis voor de rest van het interieur. Op dit moment is de PVC-vloer met een XL-visgraat patroon erg populair. Ook valt de houtlook in goede smaak. Een combinatie van deze twee aspecten zorgt ervoor dat het interieur rustig oogt en een frisse uitstraling krijgt.  

Een unieke trap 

Dizyn biedt niet alleen PVC-vloeren aan, maar het is daarnaast ook mogelijk om jouw trap op fraaie wijze te laten bekleden met PVC. Het bedrijf maakt traptreden van PVC in drie verschillende vormen; de trapneus, de bloktrap en de z-trap. Dit biedt al enige mogelijkheid om de trap te personaliseren, maar daarnaast kun je ook nog kiezen uit wel meer dan vijfhonderd verschillende dessins. Hierdoor past de trap altijd bij de door jou uitgekozen PVC-vloer. Bovendien is een trap bekleed met PVC ook erg praktisch. Ze zijn namelijk slibbestendig, geluid reducerend en onderhoudsvriendelijk.  

 

Meer informatie 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Dan nodigt Dizyn je graag uit in hun showroom in Boxtel voor een kop koffie of thee. Hier zullen ze het gesprek aangaan om er zo achter te komen wat ze voor jou kunnen betekenen. Een adviesgesprek is dan ook geheel vrijblijvend.  

Editor: Media team

Datum: 15-04-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redachtie The Art of Living