Een PVC vloer voor een chique en unieke uitstraling

DIZYN

In deze schitterende woning werd een prachtige PVC  Vloer gelegd. Deze ligt woning breed en zorgt ervoor dat alle ruimtes aan elkaar verbonden zijn. Hierdoor kan in het hele huis genoten worden van de doordachte samenhang. Deze samenhang wordt alleen maar versterkt door verschillende zwarte elementen, zoals de donkere kozijnen en de zwarte keuken, maar ook door de moderne inrichting. Al met al is het een prachtig totaalplaatje geworden. Alles klopt tot in de kleinste details en je kunt zien dat goed over het interieur werd nagedacht. Toch is en blijft de PVC Vloer dé blikvanger wanneer je binnentreedt! 

Chique vloer  

PVC biedt verschillende voordelen. Een PVC Vloer is bijvoorbeeld onderhoudsarm in gebruik, ook heeft het een geluid reducerende werking en een hoog rendement op vloerverwarming- en koeling. Daarnaast werd deze mooie vloer ook voorzien van een register embossed toplaag met een ultra matte finish, wat van invloed is op het uiterlijk van de vloer. Het zorgt ervoor dat deze PVC Vloer nauwelijks van hout te onderscheiden is. Deze toplaag voorziet namelijk in een voelbare structuur en een ultra matte finish, waardoor de uitstraling van hout nagebootst wordt.  

Meer over DIZYN 

Kies je voor een PVC Vloer, dan ben je bij DIZYN aan het juiste adres. De vloeren die zij produceren laten je genieten van luxe zonder dat je in hoeft te boeten op comfort en kwaliteit. DIZYN levert niet alleen vloeren, maar ze bieden ook een leg-service aan. Dit betekent dat de vloer gelegd wordt door een van de erkende DIZYN-partners. Het hele project wordt dan begeleid door echte vakmensen, waardoor je uit kunt gaan van de optimale kwaliteit. Zo biedt het bedrijf net even wat extra service en dat wordt gewaardeerd door hun klanten. Wil je meer weten over de vloeren van DIZYN, dan kun je langsgaan bij een van hun dealers of een kijkje nemen op de website. 

Editor: Media team

Datum: 23-12-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: DIZYN