Een radiator als kunstobject

Instamat

Dat warmte ook mooi kan zijn bewijst Instamat met hun waanzinnige assortiment designradiatoren. De ultieme combinatie van warmte en design zorgt voor een luxe en comfortabel huis. De collectie van Instamat is erg veelzijdig en zij bieden dan ook altijd een passende oplossing voor jouw verwarmingsprobleem. Flexibiliteit met betrekking tot functionaliteit en design staan daarbij voorop. Daarnaast kun je uitgaan van een superieure kwaliteit. De diverse modellen zijn in verschillende kleuren te verkrijgen en dat geeft je de mogelijkheid om er jouw eigen draai aan te geven. Graag lichten we dan ook twee van hun prachtige designradiatoren uit.  

De MAAN radiator 

Designradiatoren zijn er dus in allerlei soorten en maten, maar toch is het de MAAN radiator die het uitlichten waard is. Deze prachtige creatie is het werk van Peter Rankin en doet niet onder aan een waar kunstobject. De MAAN heeft een bolvormig oppervlak, waardoor licht op een bijzondere manier reflecteert, en is te verkrijgen in een grote verscheidenheid aan kleuren, zelfs in geborsteld chroom. Ook als bijverwarming werkt deze radiator erg goed. Daarom biedt Instamat de mogelijk een stijlvolle handdoekbeugel toe te voegen aan het design, zodat je altijd een heerlijke warme handdoek hebt wanneer je de douche uitkomt.  

Radiator, verwarming, Instamat

De VOLATA 

Een andere designradiator van Instamat is de VOLATA. Deze verwarming onderscheidt zich door zijn minimalistische en strakke verschijning. Het designobject werd ontworpen door Andrea Crosetta en is gemaakt van een gladde aluminiumplaat van slechts vier millimeter dik. Om het geheel wat speelser te maken kun je ook kiezen voor een variant met een spiegel, met uitsparingen in de plaat of een model met een verfijnde houder van chroom voor het ophangen van een handdoek of badjas. Bovendien kun je ook meerdere van deze radiatoren naast elkaar plaatsen of je zou de VOLATA kunnen combineren met de VOLETTI, de kleinere variant. Op deze manier ontwerp je jouw eigen verwarmingsinstallatie.  

Kijk voor meer inspiratie en de mogelijkheden op de website van Instamat of download het inspiratieboek.  

Editor: Media team

Datum: 04-05-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Instamat