Een renovatie met sfeer

M-Design

Wanneer je deze villa in een rustige wijk in Knokke-Heist bekijkt valt je oog meteen op de typische cottage-elementen. De renovatie van deze villa is onder handen genomen door Architectenbureau Nys & Partners. Aan de buitenzijde is vrijwel niks veranderd. De verspringende dakvolumes met tal van dakkapellen en dakbekleding met vlakke keramische pannen zijn behouden. Binnenin werd de woning volledig aangepast naar persoonlijke smaak en noden waarin ook een gashaard een toevoegend element is. De gashaard die is toegevoegd in het huis is van M-Design.

renovatie, M-Design, Huis, oud en nieuw, The Art of Living

Ontwerp van de villa

Angeline Nys van Architectenbureau Nys & Partners liet voor haar nieuwe woonstek haar oog vallen op een charmante cottagewoning. Aan de buitenkant is tijdens de renovatie nagenoeg niks veranderd, maar binnenin zijn er aanpassingen gedaan aan de persoonlijke smaak en noden van Angeline Nys. Binnen is alles gestript en zijn alle ramen en binnendeuren vervangen. Er is een woning van gemaakt die baadt in het licht, een rustgevend vakantiegevoel uitstraalt en voldoet aan alle hedendaagse woon- en comfortvereisten. Ook de uniformiteit in materiaalgebruik draagt hier sterk toe bij. Op de eerste verdieping zorgen diverse speelse dakkapelletjes voor een sfeervolle nostalgische toets in vrijwel elke kamer.

Ontwerp van de villa

Angeline Nys van Architectenbureau Nys & Partners liet voor haar nieuwe woonstek haar oog vallen op een charmante cottagewoning. Aan de buitenkant is tijdens de renovatie nagenoeg niks veranderd, maar binnenin zijn er aanpassing gedaan aan de persoonlijke smaak en noden van Angeline Nys. Binnen is alles gestript en zijn alle ramen en binnendeuren vervangen. Er is een woning van gemaakt die baadt in het licht, een rustgevend vakantiegevoel uitstraalt en voldoet aan alle hedendaagse woon- en comfortvereisten. Ook de uniformiteit in materiaalgebruik draagt hier sterk toe bij. Op de eerste verdieping zorgen diverse speelse dakkapelletjes voor een sfeervolle nostalgische toets in vrijwel elke kamer.

renovatie, M-Design, Huis, oud en nieuw, The Art of Living

Gashaard van M-design als sfeerelement

In de living van de woning is er tijdens de renovatie gekozen voor grote kastenwand. Deze is uitgewerkt in lichtgekleurd laminaat bovenaan en zwart laminaat onderaan. Het witlederen hoeksalon nodigt uit tot relaxen. Bij dit alles hoort natuurlijk een prachtige gashaard. De gashaard is ingebouwd in de kastenwand en zorgt voor allure en sfeer in je woonkamer.

M-Design

M-design heeft kachels en haarden die garant staan voor betrouwbaarheid, effici├źntie, elegantie en gebruiksgemak. Wanneer je tijdens de renovatie van je huis opzoek bent naar een haard die voor sfeer en warmte in de ruimte zorgt, staat M-design voor je klaar. Zij produceren verschillende types gashaarden, inbouwkachels en centrale haarden. Door de grote variatie in modellen is er zeker wel een M-design haard die bij jouw woning past.