Een rustgevend toevluchtsoord

Lotec Zwembaden

In de moderne aanbouw van het hotel op het Vrijthof is een rustgevend toevluchtsoord gevestigd. De SANCTVM spa van Maison Haas Hustinx bevat een zwembad, sauna, hamam en een ruimte voor meditatie, biecht of gebed; een plek om je eigen weg naar spiritueel welzijn te bewandelen. Lotec heeft hierin een prachtige bijdrage geleverd. Het zwembad is onderdeel geworden dat bijdraagt aan het optimale herstel van het lichaam of als een plek om nog extra tot rust te komen 

Spa, wellness, sauna, zwembad, Lotec Zwembaden, The Art of Living

Exclusieve ambiance 

Op het Vrijthof in Maastricht biedt Maison Haas Hustinx haar bezoekers een exclusief hotel-en spa ervaring. De aanbouw is in 2020 achter de historische huizen geopend. Het is een nieuw, naadloos geïntegreerd bouwwerk. In de aanbouw bevinden zich een glazen serre, ontbijtruimte en duurzame spa. Stap na wat ontspanning in de sauna onder de koude douches bij het zwembad, om je bloedsomloop te stimuleren. Laat jezelf daarna drijven in het zwembad van Lotec zodat het lichaam kan herstellen naar zijn natuurlijke temperatuur. Het zwembad en sauna zijn van de hoogste kwaliteit. Maison Haas Hustinx biedt alle mogelijkheden om op een optimale manier heerlijk te kunnen ontspannen. 

Meer over Lotec 

Lotec creëert sinds 1843 ‘state of the art’ zwembaden en (water)technische installaties, waarmee zij inmiddels in de Benelux zijn uitgegroeid tot marktleider. Lotec is de specialist op het gebied van zwembadtechniek en maakt al jaren gebruik van de meest efficiënte en effectieve filtertechnieken. Water is in zijn puurste vorm volledig transparant, kleurloos, geurloos en smaakloos. Om goed voor water te zorgen dienen we een dergelijke zuiverheidsgraad te kunnen bereiken en te kunnen behouden. Met geavanceerde technologieën en efficiënte oplossingen creëert Lotec innovatieve (beheers)systemen om water een extra dimensie te geven. Naast zwembaden brengt, houdt Lotec middels innovatieve technieken water in beweging.  

Editor: Media team

Datum: 23-12-2021

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Online Redactie The Art of Living

Fotografie: Lotec Zwembaden