Een schitterend binnenzwembad op maat

Aqua Unique

Zwemmen is niet alleen ontzettend leuk, maar het is ook erg gezond. Daarom is het fijn als je niet alleen tijdens de warme zomermaanden kunt genieten van jouw zwembad, maar het hele jaardoor. De bewoners van deze woning dachten daar hetzelfde over en kozen daarom voor een schitterend binnenzwembad van Aqua Unique. Naast dat zij nu altijd kunnen zwemmen, is dit binnenzwembad eenvoudiger te onderhouden dan een buitenzwembad en bovendien genieten ze zo van meer privacy. Ook kozen zij ervoor om een persoonlijke noot aan het zwembad toe te voegen. Zo voldoet hij volledig aan hun wensen en eisen op zowel esthetisch als functioneel vlak.

Zwembad, Tuinontwerp, Aqua Unique

Chique wandafwerkingen 

Om een ontspannen sfeer te creëren en de ruimte er stijlvol uit te laten zien kozen de bewoners voor twee unieke wandafwerkingen. De eerste is een waanzinnige houten wand met verticaal geplaatste lamellen en de tweede is een 3D-tegelwerk gevormd naar de geluidsgolven van de branding op een Zuid-Hollands eiland. Deze chique wandafwerkingen weten elkaar op bijzondere wijze aan te vullen.  

Unieke functies  

Op functioneel vlak kozen de bewoners ervoor om een jetstream te laten installeren. Hierdoor kan het zwembad intensief gebruikt worden en werken zij op een fijne manier aan hun gezondheid. Maar daarnaast is het zwembad ook voor ontspanning ingericht. De tweede trede van de trap is langer gemaakt en voorzien van bruis. Hierdoor kunnen de bewoners nadat ze intensief bezig zijn geweest uitrusten en ontspannen op dit heerlijke loungeplateau.  

Over Aqua Unique 

Dit schitterende zwembad is het resultaat van een fijne samenwerking tussen Lotec Zwembaden en Aqua Unique. Dit laatste bedrijf staat bekend om het produceren en realiseren van zwembaden op maat. Met hun jarenlange ervaring en vakmanschap weten zij de meest spraakmakende zwembaden te realiseren. Om tot het gewenste resultaat te komen gaan zij een persoonlijk gesprek met hun klanten aan en weten zij keer op keer wensen in vervulling te laten gaan.  

Editor: Media team

Datum: 04-05-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Aqua Unique