Een sfeervolle, groene, moderne tuin gerealiseerd door Studio Linda Wester 

Studio Linda Wester

Een prachtige plek aan het park. In 2021 werd hier een hele moderne, maar sfeervolle nieuwe vrijstaande villa gebouwd. Studio Linda Wester realiseerde het tuinontwerp van deze moderne tuin in Rhoon. 

Balans tussen privacy en uitzicht  

De woning bestaat bijna volledig uit glas aan de achterzijde. De moderne tuin moest daarom privacy bieden, maar niet volledig afsluiten van het park waar de tuin op uitkijkt. Aan Studio Linda Wester dus de taak om hier de juiste balans in te vinden. Een buitenverblijf met lamellen en volle borders met een variëteit aan beplanting biedt zowel privacy als een doorkijk. In de zitkuil zit je net even wat dieper en zo geeft dat extra privacy.

Een moderne uitstraling  

Strakke belijning met staptegels past goed bij de moderne uitstraling van de woning. In de tuin is er gewerkt met veel groenblijvende structuren. Zo is er jaarrond een groen geraamte in de moderne tuin. Aangevuld met veel vaste planten en struiken. Ook is er kleur toegevoegd door lavendel planten die ook een heerlijke geur door de tuin verspreiden. Rondom het bad is er gewerkt met mooie keramische tegels met een verstekrand bij het zwembad. 

Exclusief tuinontwerp 

Studio Linda Wester creëert groene tuinen met een moderne uitstraling. Hierbij combineert ze haar passie voor beplanting, mooie duurzame materialen en oog voor de architectuur. Exclusieve tuinen die passen bij de omgeving, de woning en de opdrachtgevers. Een persoonlijk op maat gemaakt plan om alle potentie uit de ruimte te halen zodat er jarenlang kan worden genoten van een groene buitenruimte.  

Investering in de toekomst 

Een goed tuinontwerp is een investering in de toekomst. Door de juiste keuze aan materialen, beplanting en indeling ontwerp je een moderne tuin voor de lange termijn. Een tuin waarin je heerlijk met vrienden en familie samen komt, een plek waar de kinderen spelen en je op een luie zondag van de zon geniet. De tuin mag een verlengstuk zijn van de woning. 

Editor: Media Team

Datum: 03-05-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living