maatwerk, van eyck shutters, shutters, raamdecoratie

  • Van Eyck shutters
  • Oude Graaf 6
  • 6002 NL Weert
  • Contact:
  • Tel.: +31 495 71 28 44
  • E-mail: info@vaneyckshutters.com

Een sfeervolle woning met karakteristieke shutters | Van Eyck shutters

We mogen binnenkijken in dit prachtige, luxe landhuis met karakteristieke details. De mooie, oude, houten spantenconstructie is bewaard gebleven en zorgt voor extra karakter en een unieke sfeer binnenshuis. De houten, robuuste shutters uit de Cottage collectie van Van Eyck shutters passen perfect binnen dit interieur. De bewoners hebben gekozen voor wit gebeitste shutters met een grove houtnerfstructuur en met een karakteristiek kantelstokje aan de voorzijde van de lamellen. De shutters zijn exact op maat gemaakt en versterken de unieke sfeer in dit huis.

 

Maatwerk | Van Eyck schutters, the art of living

Combineer raamdecoratie: Shutters & blinds

Shutters en blinds (oftewel houten jaloezieën) zijn ook perfect te combineren. Het ene raam leent zich beter voor shutters terwijl het andere raam vraagt om blinds. Geen probleem. Van Eyck shutters biedt naast maatwerk shutters ook houten jaloezieën op maat aan. De collecties zijn zo op elkaar afgestemd dat deze prachtig, in dezelfde stijl te combineren zijn. In deze slaapkamer en badkamer is gekozen voor houten shutters én houten blinds, beiden in dezelfde kleur wit en met een karakteristieke houtnerf. De op maat gemaakte shutters en blinds in deze woning vullen elkaar perfect aan. Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen die eenvoudig open en dicht geklapt kunnen worden. Blinds zijn houten jaloezieën die middels koortbediening in zijn geheel op te trekken zijn.

Witte of zwarte shutters in huis?

Shutters zijn mogelijk in vele kleuren, waaronder gladde lakkleuren, maar ook beitskleuren, waarbij de houtnerf prachtig zichtbaar blijft. De kleur wit is al sinds jaar en dag de hardloper, maar de kleur zwart is de laatste jaren ook razend populair. Vaak kiest men voor één bepaalde kleur shutters in huis, maar waarom niet kleuren combineren? In dit landhuis zijn zowel witte shutters als zwarte shutters toegepast; het vormt een uniek en stijlvol geheel.

Maatwerk | Van Eyck schutters, the art of living

Ontdek de vele mogelijkheden van maatwerk shutters

Shutters als raamdecoratie bieden vele mogelijkheden. Ze worden voor ieder raam exact op maat gemaakt en zijn toepasbaar op elk type raam; zelfs voor ramen met een speciale raamvorm. Bovendien zijn shutters uitvoerbaar in tal van kleuren en uitvoeringen, zodat ze perfect passen binnen iedere woonstijl. Vraagt de ruimte om shutters in een speciale knalkleur? Ook dat is mogelijk bij Van Eyck shutters.

 

Tekst: Van Eyck shutters
Fotografie: Van Eyck shutters

___

LOGO

___

Meer projecten zien van Van Eyck shutters bekijken?