Een speelse maar luxe badkamer met JEE-O

JEE-O

Wil je jouw badkamer een unieke uitstraling geven die zowel speels als luxe is? Dan zijn de kranen van de JEE-O Cone Serie, in samenwerking met Osiris Hertman, de ideale keuze. Deze serie kranen bieden de perfecte balans tussen speels- en stoerheid. Hoewel het ontwerp op het eerste gezicht eenvoudig lijkt, zorgen de bijzondere details en verfijnde afwerking voor een mooi resultaat. Ontdek in dit blogartikel hoe je met de kranen van JEE-O Cone Serie een speelse maar luxe badkamer kunt creëren.

Opvallende conische vorm

De basis van de JEE-O Cone Serie wordt gevormd door een opvallende conische vorm. Deze vorm komt niet alleen terug in het ontwerp van de kranen, maar is ook doorgevoerd tot in de kleinste details. Het zorgt voor een speels en eigenzinnig karakter dat jouw badkamer een unieke uitstraling geeft. De conische vorm is een ware eyecatcher en trekt direct de aandacht.

Verfijnde afwerking

Luxe zit in de details, en dat is zeker het geval bij de kranen van JEE-O Cone Serie. De verfijnde afwerking van de kranen zorgt voor een hoogwaardige uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in rvs geborsteld en gun metal, waardoor je kunt kiezen voor de afwerking die het beste bij jouw wensen aansluit. De perfectie zit in de afwerking tot achter de komma, waardoor de kranen een luxe en exclusieve uitstraling hebben.

Mix van speels en luxe

Bij het creëren van een speelse maar luxe badkamer draait het om het creëren van een harmonieuze mix tussen verschillende elementen. Met de kranen van JEE-O Cone Serie kun je dit eenvoudig bereiken. Combineer bijvoorbeeld de stoere gun metal afwerking met andere luxueuze elementen zoals marmeren wastafels of een regendouche. Varieer met materialen en texturen om een unieke en persoonlijke badkamerstijl te creëren.

Door te spelen met verschillende elementen en materialen kun je een mix van speelsheid en luxe creëren. Laat je creativiteit de vrije loop om een badkamer te ontwerpen die helemaal bij jou past.

Editor: Media Team

Datum: 04-07-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: JEE-O